Φωτιά στην Εύβοια: Στη μάχη με τις φλόγες οι Ρουμάνοι πυροσβέστες (Video)

Φωτιά στην Εύβοια: Στη μάχη με τις φλόγες οι Ρουμάνοι πυροσβέστες (Video)

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια, στο νησί επέστρεψαν ξανά για να βοηθήσουν στο πύρινο μέτωπο οι Ρουμάνοι πυροσβέστες οι οποίοι είχαν έρθει ξανά το 2021 στη φονικοί πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το evima.gr, αργά το απόγευμα στάλθηκε νέο 112 στάλθηκε για την εκκένωση τριών ακόμα χωριών στην Εύβοια καθώς το πύρινο μέτωπο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Νωρίς το απόγευμα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πισσώνας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά κατευθύνεται νότια ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι με ριπές έως 7 μποφόρ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές κηλιδώσεις που δημιουργούν νέες εστίες.

Αυτή τη στιγμή μάχη με τις φλόγες δίνουν 145 πυροσβέστες με 7 ομάδες δασοκομάντος και 43 οχήματα και μεγάλος αριθμός Εθελοντών. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 19 εναέρια μέσα, 11 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα και 2 ελικόπτερα ακόμη για το συντονισμό τους. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, ενώ έχουν αναπτυχθεί και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για το Αφράτι – «Απομακρυνθείτε προς Βασιλικό» (Photos – Video)

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών και οι 2 κατηγορούμενοι

Είκοσι χρόνια «χειρουργικά χτυπήματα» ανεβάζουν το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή

«Έχετε κυβέρνηση ή υπουργικό συμβούλιο κατασκόπων;» – Τα τέσσερα ερωτήματα Κασσελάκη στον Μητσοτάκη

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter