Φωτιά στην Εύβοια: Εξερράγη ανεμογεννήτρια στις Πετριές – Αποφεύχθηκε τραγωδία (Photos)

Φωτιά στην Εύβοια: Εξερράγη ανεμογεννήτρια στις Πετριές – Αποφεύχθηκε τραγωδία (Photos)

Έκρηξη σημειώθηκε σε περιοχή με ανεμογεννήτριες στην περιοχή των Πετριών, λόγω της φωτιάς που μαίνεται από το μεσημέρι στην περιοχή.

Τα κομμάτια από την ανεμογεννήτρια που εξερράγη, έπεσαν δίπλα στους εθελοντές της ομάδας SAR312 και στους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή. Η φωτογραφία με το κομμάτι που προσγειώθηκε στο έδαφος και δημοσίευσε το evima.gr, είναι χαρακτηριστική.

Διαβάστε σχετικά: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια: Τραυματίστηκε πυροσβέστης – Δύο τα μέτωπα, μπαράζ από το 112 (Videos)

  

Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Κατά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς τραυματίστηκε πυροσβέστης. Σύμφωνα με το evima.gr, ο πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Αλιβερίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εξελίσσεται κοντά σε σπίτια και συγκεκριμένα ανάμεσα στους οικισμούς Κόσκινα και Πετριές, αλλά με νότια κατεύθυνση από τους δυνατούς βόρειους ανέμους που πνέουν στην περιοχή που φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Το μεγάλο πύρινο μέτωπο μαίνεται στο βουνό που χωρίζει τα χωριά Κριεζά και Κόσκινα, καίει αγροτοδασική περιοχή, ωστόσο πολύ κοντά βρίσκεται ένα εκκλησάκι το οποίο απειλείται από τις φλόγες.

Iσχυροί άνεμοι μάλιστα δημιούργησαν ένα νέο μέτωπο με κατεύθυνση προς τον κάμπο του Δύστου. Πυροσβεστικές δυνάμεις προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς κατά μήκος της εθνικής οδού, χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Τζωρτζάκης για τη φωτιά στην Εύβοια: «Έχει δυναμώσει πάλι – Αν δεν τεθεί υπό έλεγχο, το βράδυ θα ζορίσουν τα πράγματα» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter