Formentor, το πρωτότυπο της Cupra παρουσιάζεται στη Γενεύη

Formentor, το πρωτότυπο της Cupra παρουσιάζεται στη Γενεύη

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και με την παρουσία του η Cupra θα γιορτάσει την πρώτη της επέτειο.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός

Το αυτοκίνητο είναι χαμηλό, σπορ, με έντονο πίσω μέρος, καπό με ακμές και δυναμικές διαστάσεις. Το αμάξωμα θυμίζει όχημα που μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, αλλά σε αντίθεση με τον «σκληρό» σχεδιασμό ενός SUV, το Formentor έχει υιοθετήσει μια συνεχόμενη γραμμή σχεδιασμού.

Εσωτερικά

Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν την αίσθηση του σπορ και του νεωτερισμού. Με το που ανοίξει η θύρα, προβάλλεται το welcome light, με τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο να παίζουν το τιμόνι Cupra και τα δερμάτινα καθίσματα.

Το ταμπλό βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη και τα υλικά με σκούρο χρώμιο με τα μαύρα διακοσμητικά, προωθούν την αισθητική της καμπίνας. Τα καθίσματα τύπου bucket εξασφαλίζουν στον οδηγό καλύτερη θέση, χαμηλότερη και πιο εργονομική.

Το digital cockpit από τη μεριά του, εφοδιάζεται με σύστημα πλοήγησης 10 ιντσών, το οποίο παρέχει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες.

Κινητήρας

Είναι υβριδικός και αποδοτικός, καθώς σε συνδυασμό με το κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη, η ισχύς του ανέρχεται σε 180kW / 245PS, ενώ με τη ρύθμιση πλαισίου DCC και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μπορεί να κινηθεί ιδανικά σε κάθε περίπτωση.

Η μπαταρία του έχει μεγάλη χωρητικότητα και αυτό του εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως και 50 χιλιόμετρα βάση του κύκλου WLTP ή 70 χιλιόμετρα βάση του παλαιότερου κύκλου NEDC.

Πηγή: Cupra

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter