Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»

Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»

Επειτα από την αντίδραση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος ζητά από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην συναυλία για τα Τέμπη, να ακυρώσουν την συμμετοχή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€», ο Φοίβος Δεληβοριάς, εξηγεί στο documentonews.gr την απόφαση του να δώσει το παρών στη μεγάλη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου, μαζί με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Τάνια Τσανακλίδου και το συγκρότημα Κοινοί Θνητοί.

Διαβάστε περισσότερα: Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ

Η δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά:

«Θα είμαι εκεί γιατί αυτό επιτάσσει η συνείδηση μου ως γονέας που το παιδί του μεγαλώνει σε μια κοινωνία ατιμωρησίας. Θα είμαι εκεί για τον ίδιο λόγο που βγήκαμε στους δρόμους λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία των Τεμπών. Η συναυλία έχει πολιτικό, αλλά κανένα κομματικό πρόσημο. Θα στήριζα ολόψυχα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη.

Αν αυτή η συναυλία βοηθήσει σε μία δικαίωση να είστε σίγουροι πως θα ωφεληθούν όλες οι οικογένειες, όχι μόνο των θυμάτων, αλλά κι αυτές που ενδεχομένως να αντιδρούν κιόλας τώρα. Θα είμαστε όλοι εκεί αφιλοκερδώς – προσωπικά έχω αγοράσει ήδη πολλά εισιτήρια για να δώσω σε φίλους που μπορεί να μην έχουν. Τα έσοδα θα πάνε στην ενοικίαση του Καλλιμάρμαρου και στα τεχνικά – ηχητικά και φυσικά στα δικαστικά έξοδα. Σέβομαι τον πόνο του κ. Πλακιά όσο δε φαντάζεστε και κατανοώ τις ενστάσεις του. Ωστόσο επειδή άκουσα ακόμη και για μηνύσεις αναρωτιέμαι ποιος θα μηνυθεί άραγε.

Η συναυλία αυτή γίνεται για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα πως δεν γίνεται η ελληνική κοινωνία να τελεί υπό ένα καθεστώς απειλής της ζωής των πολιτών της χωρίς να αποδίδεται καμία πολιτική ευθύνη. Ανεξαρτήτως κυβερνήσεων. Για αυτό θα είμαι εκεί».

Διαβάστε επίσης

Φρίκη για το ελληνικό Αμπού Γκράιμπ – Αυτό είναι το «τυφλό» δωμάτιο του αμαρτωλού ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

«Περιορισμένη» χερσαία εισβολή ανακοίνωσε το Ισραήλ – Eκρήξεις στη Βηρυτό, βομβάρδισαν καταυλισμούς προσφύγων στα σύνορα με τη Γάζα (Photos-Video)

Κυβερνητική «επίθεση αγάπης» στη «γαλάζια» ΚΟ – Υπουργικά «μασάζ» και τραπεζώματα για να εξευμενίσει τους «αντάρτες»

Μενδώνη, ελιά και Κώτσο βασιλιά

Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ

Σαλµάς έξω, Αυγενάκης µέσα;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter