Φιλοθέη: Για να επιβάλλουν «τα σύνορά τους» στις πλατείες η άγρια συμπλοκή – Αναζητούνται ακόμη 7 άτομα

Φιλοθέη: Για να επιβάλλουν «τα σύνορά τους» στις πλατείες η άγρια συμπλοκή – Αναζητούνται ακόμη 7 άτομα

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες ηλικίας 18 με 30 ετών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Φιλοθέη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 20χρονος.

Πρόκειται πιθανότατα για μία διένεξη χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, καθώς έχει να κάνουν με προσπάθειες από παρέες να επιβάλλουν «τα σύνορά τους» στις πλατείες.

Σύμφωνα με το Mega, μία ομάδα 10 ατόμων φέρεται να έστησε ενέδρα σε πέντε άτομα με έναν 19χρονο να τραυματίζεται. Οι δράστες τους περικύκλωσαν και του επιτέθηκαν χτυπώντας τους. Ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο, ο οποίος είναι γιος ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίαςο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από μια μάντρα και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα όπου και εγκλωβίστηκε.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για πρακτικές και νόμους της μαφίας. Σε μια κατά τα άλλα καλόφημη περιοχή και μάλιστα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της. Ο γιος του αξιωματικού της αστυνομίας που πήδηξε για να ξεφύγει απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως όλοι οι δράστες, είναι από τις περιοχές της Φιλοθέης, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής, ηλικίας 18-30 ετών.

Σημειώνεται ότι μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα στη λεωφόρο Κηφισίας, ως εμπλεκόμενοι στο συμβάν. Επτά επιπλέον άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Είχε αρχίσει από μέρες πριν η συμπλοκή

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το συγκεκριμένο περιστατικό της Φιλοθέης συνδέεται με ένα άλλο ανάλογο θερμό επεισόδιο μεταξύ των δυο ομάδων που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες μεταξύ των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα, ένα μέλος της μιας παρέας που δέχθηκε την επίθεση φαίνεται να είχε προχωρήσει σε bullying σε άτομο της άλλης παρέας πιο παλιά. Διευκρινίζεται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου- ότι το bullying δεν είχε γίνει από το 19χρονο θύμα της επίθεσης, που είναι και γιος υψηλόβαθμου Αξιωματικού της αστυνομίας.

Το χρονικό

Οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και ρώτησαν τα θύματα τι ομάδα είναι. Άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας από αυτούς για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, έκανε άλμα από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με συνέπεια τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό του.

Περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την ΕΛΑΣ, με τους δράστες που είχαν στήσει το καρτέρι να προλαβαίνουν να διαφύγουν με τα ΙΧ τους. Κλήθηκε ακόμα η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό.

Μετά από 1 ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με το περιστατικό και είχαν παρελθόν με περιστατικά αθλητικής βίας και μεταφέρθηκαν στο τμήμα αθλητικής βίας. Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους διαπίστωσε ότι κανείς τους δεν έχει απασχολήσει για οπαδική βία, ενώ την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε ότι δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο. «Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων», ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης:

Μετά τους Σαμαρά και Καραμανλή, ούτε ο Κακλαμάνης πάει στη ΔΕΘ (Video)

Η μαντινάδα του Πολάκη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)

«Έξαλλος» ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για ελληνοποίηση ποδοσφαιριστή που έπαιζε στον… Παναθηναϊκό του Αλαφούζου (Video)

Ακρίτα για Ανδρουλάκη: Δεν κάλεσε στα 50 χρόνια τη πρώτη γυναίκα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – «Τζάμπα οι ανθοδέσμες Νίκο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter