Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ (1-0) με Μακέντα

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ (1-0) με Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αλλά όσο φοράει τα πράσινα θα κάνει τη δουλειά του. 

Ο Ιταλός φορ σκόραρε σε μία από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τον ΟΦΗ κι αυτό το τέρμα έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Η κρητική ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Το μοναδικό γκολ του φιλικού σημειώθηκε στο 41’. Ο Σαβιέρ σέντραρε από αριστερά, ο Μακέντα κατέβασε ωραία τη μπάλα, πλάσαρε με το αριστερό και έγραψε το 1-0. Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουν οι ομάδες τους.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ ήταν ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος. Μαζί του ήταν ο ιδιοκτήτης της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος χρηματοδοτεί το τριφύλλι. 

Παναθηναϊκός: Διούδης (60’ Ξενόπουλος), Καραγιάννης (46’ Σαμαράς), Σένκεφελντ (46’ Βέλεθ), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (60’ Λαζαρίδης), Σερπέζης (46’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης (60’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ (60’ Τζαβίδας), Αϊτόρ (46’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (60’ Ιωαννίδης), Σαβιέρ (60’ Εμμανουηλίδης).

ΟΦΗ: Γουάλεϊ (69’ Σωτηρίου), Γουές (69’ Μίγγος), Βούρος (69’ Βούρος), Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (46’ Γιαννούλης), Σακόρ (46’ Στάικος), Σουρνάκης (46’ Διαμαντής), Ναμπί (46’ Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο (46’ Μαρινάκης), Φιγκεϊρέδο (46’ Γκαργκαλατζίδης), Βαζ (69’ Γρίβας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter