«Φιάσκο» με το υπουργικό «μασάζ» στη «γαλάζια» ΚΟ – Μόλις 3 «αντάρτες» παρόντες (Photos)

Με μόλις 45 από τα 156 μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ άρχισε η «συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» , όπως ονομάστηκε το κοινοβουλευτικό «μασάζ» από τη Νίκη Κεραμέως, στον απόηχο του «αντάρτικου» των 11 «γαλάζιων» βουλευτών και της διαγραφής του Μάριου Σαλμά.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση της ΚΟ επί των επικείμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Εργασίας, με την προσέλευση να μην προσεγγίζει ούτε κατά το ήμισυ το σύνολο της κοινοβουλευτικής δύναμης του κυβερνώντος κόμματος.

Αίσθηση προκάλεσε δε ότι μόλις τρεις (και συγκεκριμένα οι Νικήτας Κακλαμάνης, Χρήστος Μπουκώρος και Βασίλης Γιόγιακας) έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση, η οποία -σύμφωνα με αρμόδιες κοινοβουλευτικές πηγές της πλειοψηφίας- είχε προγραμματιστεί πριν αρκετές μέρες.

«Πρέπει να μπολιαστεί το κυβερνητικό έργο με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις των βουλευτών» ανέφεραν οι πηγές, οι οποίες διαβεβαίωναν πως οι επαφές με τους υπουργούς είχαν ξεκινήσει δέκα μέρες νωρίτερα, θέλοντας με τον τρόπο αυτόν να διευκρινίσουν πως η εν λόγω συνάντηση δεν έχει καμία σχέση με την Ερώτηση που κατατέθηκε στον Κωστή Χατζηδάκη για τα «κόκκινα» δάνεια.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκαν οι πηγές για το γεγονός ότι η προσέλευση δεν είναι σημαντική, αντέτειναν πως «αποθαρρύνεται κάποιος να έρθει αν δεν έχει έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα αυτήν την εβδομάδα».

Κατά τις πληροφορίες, η επόμενη συνάντηση των βουλευτών θα γίνει με τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ θα ακολουθήσει αυτή με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιημένος ο Σταϊκούρας για το σιδηροδρομικό δίκτυο: «Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση»

Σοβαρή καταγγελία: Επιχείρησαν να παγιδεύσουν το κινητό τηλέφωνο πραγματογνώμονα για το έγκλημα στα Τέμπη

Ελληνική Δημοκρατία των καρτέλ

Τo Ισραήλ μετατρέπει τον Λίβανο σε νέα Γάζα: Σχεδόν 500 νεκροί, ανάμεσά τους 35 παιδιά (Video)

Μάριος Σαλμάς: «Διαγράφηκα για τις απόψεις μου – Η χημεία μου με τον πρωθυπουργό έσπασε σε μία στιγμή» (Video)

Γλυφάδα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης – Δεύτερη επίθεση σε 15 μέρες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη για τρεις για την προεδρία – Σε τεντωμένο σκοινί οι ισορροπίες

Σύμη: Σοκαριστική καταγγελία για βασανισμό πακιστανού εργαζόμενου – «Μηχανή είσαι! Είμαι με τη Χρυσή Αυγή»