Φέτος τα Χριστούγεννα κάνουμε ένα Δώρο Αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη, προσφέροντας διπλά!

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν! Τα Χριστούγεννα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να χαρίζουμε απλόχερα χαμόγελα μέσα από δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά και σε όλους εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη να νιώσουν γύρω τους την αγάπη.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, αν κάποιος επισκεφτεί ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ καθώς και το ABEshop, το βλέμμα του θα πέσει στο γνώριμο μπλε κουτί με έναν λευκό τίτλο στην καρδιά του: Δώρο Αγάπης. Πρόκειται για την ομώνυμη πρωτοβουλία της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος η οποία μας καλεί όλους, μαζί με τα ψώνια των εορτών, να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης, προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Φέτος, τα AB Bασιλόπουλος δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί, να προσφέρει αυτές τις γιορτινές μέρες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, χαρίζοντας ένα Δώρο Αγάπης και προσφέροντας διπλά! Γιατί δίνοντας ένα κουτί αγάπης με βασικά είδη διατροφής σε έναν συνάνθρωπό μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό της αξίας του στο Make-A-Wish Ελλάδος. Το Make-A-Wish Ελλάδος εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Κάθε Δώρο Αγάπης περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής, όπως πένες και τριμμένες τομάτες, μαρμελάδα φράουλα και μπισκότα πτι-μπερ, φαρίνα και σοκολάτα γάλακτος. Έτσι, με μία πολύ χαμηλή τιμή, μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε σε μια κίνηση αγάπης και συλλογικότητας και να προσφέρουμε οι ίδιοι το Δώρο Αγάπης σε κάποιον που το έχει ανάγκη, ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ, ώστε η ίδια η ΑΒ Βασιλόπουλος να φροντίσει να μεταφερθεί στο τραπέζι και τα χέρια εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Αυτές τις γιορτές #allazoumesinithies μαζί, και μοιράζουμε αγάπη σε μικρούς και μεγάλους που το έχουν ανάγκη!

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη εδώ