ΠΑΟΚ – Φερέιρα: «Πρώτοι μέχρι το τέλος»

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: «Πρώτοι μέχρι το τέλος»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και ο προπονητής του Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε πως δικός του στόχος είναι η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας στα τέλη της σεζόν. 

«Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω τον κατάλληλο τρόπο να κερδίζει η ομάδα. Σε αυτό συγκεντρώνομαι εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος . Αν στο τέλος καταφέρουμε να είμαστε αήττητοι θα είναι καρπός όλων όσων έχουμε δουλέψει μέσα στην σεζόν. Πάρα πολλοί έλεγαν ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά εγώ είπα ότι πρέπει να είμαστε στην πρώτη θέση στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο φινάλε ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει».

Ο Φερέρια σχολίασε και την απόφαση των διαιτητών για αποχή: «Δεν είμαι Έλληνας, αλλά όσο καιρό είμαι εδώ μου αρέσει πολύ ο ελληνικός λαός. Είμαστε σε εορταστική περίοδο και προσωπικά με μπερδεύει λίγο αυτό. Προφανώς είμαι λυπημένος, γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι, δεν είναι πόλεμος. Εγώ από την δική μου πλευρά προσπαθώ να δώσω το καλό παράδειγμα, όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμένα, θα πάω να του δώσω συγχαρητήρια, αλλά το παράδειγμα πάντα ξεκινάει από τους ηγέτες των ομάδων. Αν πρέπει να γίνει αυτή η διακοπή, ας γίνει. Μερικές φορές απλώς χρειάζεται το θάρρος για να κυνηγήσεις κάποια πράγματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter