Φαραντούρης: Σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί της δημοκρατικής συμπαράταξης

Φαραντούρης: Σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί της δημοκρατικής συμπαράταξης

Ενωτική αλλά και με αιχμές ήταν η ομιλία του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Φαραντούρη. Ξεκίνησε με τους στίχους του Γάλλου ποιητή Πωλ Βαλερύ ότι «τίποτε δεν γερνά νωρίτερα από ένα πομπώδη νεωτερισμό», αφήνοντας προφανείς υπενιγμούς για δράση του πρώην προέδρου.

Υπεραμυνθηκε τω. Συλλογικών αποφάσεων σημειώνοντας ότο δεν νοείται σύγχρονο κόμμα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, χωρίς ισόρροπη σχέση μεταξύ μελών – οργάνων – ηγεσίας και υπογράμμισε πως πρέπει να δοθεί ένα τέλος στον ευνουχισμό των οργάνων.

Μιλησε για την ανάγκη περιφερειακής ανασυγκρότησης του κόμματος και για την ενεργοποίηση όλων των μελών σε μία αμφίδρομη σχέση με τα όργανα και την ηγεσία Ειδική αναφορά έκανε “στην ιστορική ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει μπροστά με αυτοπεποίθηση και να ηγηθεί της δημοκρατικής προοδευτικής συμπαραταξης”.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter