Φαραντούρης: Οι εσωκομματικές εκλογές θα μπορούσαν να είναι λυτρωτικές για τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Φαραντούρης: Οι εσωκομματικές εκλογές θα μπορούσαν να είναι λυτρωτικές για τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Η εκτόνωση της κρίσης με προσφυγή στη λαϊκή βούληση μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά. Στο παρελθόν το έχει επικαλεστεί και ο Στέφανος Κασσελάκης» τόνισε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Νικόλας Φαραντούρης. αποφεύγοντας όμως να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μη βιάζεστε» απάντησε όταν τον ρώτησαν αν θα είναι υποψήφιος και ξεκαθάρισε πως οι συναντήσεις που κάνει αυτόν τον καιρό ανά την Ελλάδα δεν έχουν σχέση με τις εσωκομματικές εξελίξεις, αλλά είναι μέρος των καθηκόντων του ως ευρωβουλευτής.

Διαβάστε επίσης: Φαραντούρης: «Αρχιερέας των απευθείας αναθέσεων ο Μητσοτάκης πανευρωπαϊκά» (Video)

«Η δική μου η παρουσία είναι υπέρ της ενότητας και της σοβαρότητας. Αυτό που επείγει δεν είναι να βγει κάποιος και να πει “είμαι εδώ”. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και όσων αγαπούν την παράταξη… Δεν έχω επιλέξει τον ρόλο του βολεμένου αναχωρητή. Όταν θέλω να πω κάτι το λέω, αλλά εκεί που πρέπει, στα Όργανα και θεσμικά. Προφανώς υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας…  Από εκεί και πέρα, λύσεις υπάρχουν» είπε τονίζοντας εμφατικά πως οι εκλογές μπορούν να εκτονώσουν την κρίση…

«Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος»

Ο ευρωβουλευτής μιλώντας πριν λίγα 24ωρα στο documentonews.gr είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος:

«Δεν μπορώ να παραμένω αμέτοχος σε τούτη τη φθορά… Οι χιλιάδες των συμπολιτών μας που με τίμησαν και με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά, θέλουν πρωτοβουλίες απ’ όλους μας» είχε πει και συμπλήρωσε:

«Δεν ανήκω σε καμία ομάδα, ούτε υποστηρίζομαι από κάποια ομάδα. Υπήρξα πάντοτε θεσμικός και οι θέσεις μου εκφράζονται πάντοτε στο προσκήνιο, δημόσια και με ειλικρινή αγωνία για το αύριο του κόμματος και της χώρας» ανέφερε κατά λέξη αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα».

Διαβάστε σχετικά: Φαραντούρης στο Documento για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος»

Διαβάστε επίσης: Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter