Φαράγγι της Σαμαριάς: Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που η 35χρονη τουρίστρια καλεί σε βοήθεια αμέσως μετά την κατολίσθηση

Φαράγγι της Σαμαριάς: Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που η 35χρονη τουρίστρια καλεί σε βοήθεια αμέσως μετά την κατολίσθηση

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς καθώς μια γυναίκα πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού Σαμαριάς έχασε τη ζωή της από πτώση βράχου, μετά από ισχυρή νεροποντή που έπεσε στα Χανιά.

Βίντεο με τη στιγμή που ο βράχος αποκολλάται εξαιτίας της κακοκαιρίας και καταλήγει πάνω στο πόδι της 35χρονης τουρίστριας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του Mega, αποτυπώνεται  η σοκαριστική στιγμή που η άτυχη 35χρονη τουρίστρια, βαριά τραυματισμένη καλεί σε βοήθεια. Την έχει καταπλακώσει ένας βράχος μετά από κατολίσθηση στο Φαράγγι της Σαμαριάς, αποτέλεσμα μιας ξαφνικής νεροποντής.

Οι περιπατητές που περνούν από το γεφυράκι σαστίζουν. Γίνονται θεατές ενός εφιαλτικού σκηνικού.

«Ήταν πολύ επικίνδυνο, ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο θύμα, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση της! Ευχαριστώ τον Θεό!».

Σε αυτό το σημείο πάνω από το γεφυράκι, ένας ογκώδης βράχος αποκολλήθηκε και με μεγάλη ταχύτητα πλάκωσε το πόδι της γυναίκας.

Ένας γιατρός ανάμεσα στους περιπατητές, σπεύδει για να βοηθήσει. Η αιμορραγία στο πόδι της, ήταν ακατάσχετη. Λίγα λεπτά μετά, χάνει τις αισθήσεις της.

«Ήταν αναίσθητη, της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε».

«Πέρασα από τη γυναίκα που ήταν αναίσθητη και την φρόντιζαν μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Είδα ότι το πόδι της ήταν γεμάτο αίμα και της είχαν δέσει το τραύμα με κάτι ρούχα».

Η ανάσυρση της σορού της τουρίστριας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν 32 άλλοι πεζοπόροι εγκλωβισμένοι, οι οποίο πλέον έχουν απεγκλωβιστεί και έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Η γυναίκα σύμφωνα με το Mega πέθανε από αιμορραγία. Πρόκειται για μια γυναίκα τουρίστρια 35 ετών. Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στη έξοδο προς Αγία Ρουμέλη. Λόγω μίας δυνατής νεροποντής αποκολλήθηκε βράχος, ο οποίος χτύπησε σε κάποιο δέντρο και στη συνέχεια χτύπησε τη γυναίκα στο πόδι και συγκεκριμένα στη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, παρά το γεγονός ότι κοντά της βρισκόταν γιατρός -τουρίστας που επίσης πεζοπορούσε στο φαράγγι- ο οποίος έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες καθώς και οι άνθρωποι του φορέα που έχουν υπό την εποπτεία τους το φαράγγι, δυστυχώς, δεν κατάφερε η άτυχη 33χρονη και περίπου 40 λεπτά μετά έχασε τις αισθήσεις της.

Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στην διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα. Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή κι εμείς μετά που περάσαμε ήταν δύσκολο και για μας».

Τελικά πυροσβέστες από την 3η ΕΜΑΚ ανασύρουν νεκρή την 35χρονη τουρίστρια.

«Τα φαινόμενα που εκτυλίχθηκαν στο φαράγγι δεν προβλεπόταν από πουθενά διαφορετικά ο ΟΦΕΚΕΠΑ θα είχε λάβει μέτρα για να ήταν κλειστό», είπε ο Γιώργος Τσάπακος, αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Κρήτης.

Το φαράγγι θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους, μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία από ειδικά κλιμάκια επιστημόνων.

Διαβάστε επίσης:

Λίβανος: Πώς στήθηκαν οι επιθέσεις μέσω παγιδευμένων συσκευών – Η «Μονάδα 8200» της Mossad και οι εταιρείες «φαντάσματα»

Διασυνοριακή απάτη-μαμούθ: Οι 62 εμπλεκόμενοι, η μέθοδος… carousel, και η ζημιά των 30 εκατ. ευρώ για το δημόσιο

Λίβανος: 20 νεκροί και πάνω από 450 τραυματίες στο νέο κύμα εκρήξεων – Το Ισραήλ μετακινεί στρατό στον βορρά

Reuters: Η Mossad και η «Μονάδα 8200» πίσω από την επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο και τη Συρία, σύμφωνα με πηγές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter