Φανφαρόνος

Φανφαρόνος

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης προκάλεσε άλλη µια φορά µε τις ανερµάτιστες δηλώσεις του. ∆εν απέφυγε διπλωµατικά την ερώτηση ποιον υποψήφιο πρόεδρο προτιµάει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και έχωσε τη µύτη του σε ξένες υποθέσεις. «Προτιµούµε να µείνει ο κ. Ανδρουλάκης» ήταν η απάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης, προκαλώντας τη Χαριλάου Τρικούπη να αναφερθεί σε «προβοκατόρικες δηλώσεις». Νέα ∆ηµοκρατία και φιλικά ΜΜΕ της άλλωστε εκφράζουν ποικιλοτρόπως την ευµένειά τους σε υποψήφιους αρχηγούς (π.χ. Ανδρέας Λοβέρδος ή Αννα ∆ιαµαντοπούλου) στις ενδοπασοκικές αναµετρήσεις. Ο Κυρανάκης, που ανατράφηκε εξ απαλών ονύχων για πολιτικός στας Ευρώπας, δεν µπορεί ως άλλος Πινόκιο να ελέγξει τις δηλώσεις του και την ακρίβειά τους, καθώς εκπορεύονται από τα έγκατα της «φαιογάλαζης» προπαγάνδας. Οπως όταν το 2021 εν µέσω καραντίνας η κοινωνία έβλεπε σοκαρισµένη τον ξυλοδαρµό νεαρού στη Νέα Σµύρνη από αστυνοµικούς ο Κυρανάκης αποκάλυπτε δηµοσίως τον «φάκελο πολιτικών φρονηµάτων» του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε βάρβαρα, τον οποίο επιπλέον κατηγόρησε ότι επιχείρησε να αφαιρέσει το όπλο αστυνοµικού.

Οι τηλεοπτικές εικόνες αποκάλυψαν τα αισχρά ψεύδη του και όταν µηνύθηκε τον διέσωσε η βουλευτική του ασυλία. Μυθικές είναι και οι φανφαρόνικες ατάκες του ότι «δεν µειώνουµε τον ΦΠΑ στα µακαρόνια γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα» ή για τη βενζίνη επί ΣΥΡΙΖΑ που είναι ακριβή επειδή οι ειδικοί φόροι «πάνε στους µετακλητούς του Τσίπρα». Τώρα η ακρίβεια γι’ αυτόν είναι εισαγόµενη και δεν ενοχλείται από τον αριθµό-ρεκόρ των «γαλάζιων» µετακλητών. Μπορεί να κοµπορρηµονεί ότι «στο κτηµατολόγιο θα είµαστε ο πρώτος φορέας του ελληνικού δηµοσίου που θα χρησιµοποιήσει τεχνητή νοηµοσύνη», όµως ο ίδιος τη χρειάζεται για τις ατυχείς δηµόσιες τοποθετήσεις του. A.Κ.

Δείτε επίσης:

Πάνω από €100 δισ. το φέσι για να σωθούν οι τράπεζες – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επισφράγισε το έγκλημα που υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδας

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά θα ειπωθούν στη σημερινή Πολιτική Γραμματεία – Αποφασισμένος για «σκληρό ροκ» ο Κασσελάκης

Live your myth in Greece

Τραμπ: Με επίδεσμο στο αυτί η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας (Photos-Video)

Τζέι Ντι Βανς: Από σφοδρός επικριτής του Τραμπ, υποψήφιος αντιπρόεδρός του – Τον είχε αποκαλέσει «Χίτλερ της Αμερικής»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter