Φαν’τ Σχιπ: «Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά…»

Φαν’τ Σχιπ: «Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά…»

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα της εθνικής ομάδας στη Σουηδία εμφανίστηκε όπως ήταν φυσικό ο Τζον Φαν’τ Σχιπ. Ολλανδός τεχνικός ήταν πάντως ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας για περίπου 60 λεπτά στη Σουηδία αλλά τα λάθη της άμυνας της στοίχισαν πολύ ακριβά, όπως βέβαια και η ατυχία με τα δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στον ρυθμό του παιχνιδιού, δυστυχώς δεχθήκαμε και την κόκκινη κάρτα και δεν μπορέσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έδειξε η ομάδα σήμερα.

Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτή την ομάδα, έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter