Φάμελλος: Ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη – Θα τιμήσω την απόφαση του κόμματος (Video)

Φάμελλος: Ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη – Θα τιμήσω την απόφαση του κόμματος (Video)

«Δεν θα συζητήσω τα όσα ακούγονται και τις αναλύσεις για την απόφαση αυτή.  Δεν ξέρω αν ήξερε κάτι ο Νίκος Παππάς. Με ενδιαφέρει μόνο η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερασπιστήκαμε την ενότητα και τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Δεν δώσαμε δικαίωμα για καμία κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος στον ΣΚΑΪ, λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ και της εισήγησης Κασσελάκη για αντικατάστασή του στο προεδρείο από τον Νίκο Παππά.

«Του απάντησα ό,τι είπα στους βουλευτές. Είναι μια αδικαιολόγητη, ελλιπή και επιζήμια πρόταση. Είχαμε κάνει σωστά το έργο μας. Ανοίξαμε ένα εσωτερικό θέμα χωρίς λόγο την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης λεηλατεί τα συμφέροντα των πολιτών. Ο κ. Κασσελάκης απάντησε με την πρότασή του. Ανοίγει ένα θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Πρέπει σήμερα να μιλάμε γι’ αυτά και όχι για τα προβλήματα της κοινωνίας. Θα έπρεπε να μιλάμε για τα κέρδη των τραπεζών. Δεν είχαμε καμία διαφωνία. Από την αρχή Αυγούστου είχαμε ξεκινήσει την προετοιμάσει ενόψει ΔΕΘ», ανέφερε επίσης.

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα τιμήσω την απόφασή του κόμματός μου. Στην πολιτική δεν συμμετέχω με φόβους», πρόσθεσε στέλνοντας το εξής μήνυμα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος, όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε. Δεν τίθεται για μένα θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπέρ της ενότητας. Σέβομαι από την πρώτη μέρα την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία στους αριθμούς σε σχέση με τη χθεσινή απόφαση. Αρκετοί βουλευτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του προεδρείου. Σχεδόν ομόφωνα οι βουλευτές εξήραν το έργο μας. Δεν πρέπει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν φοβάμαι ότι θα διαλυθεί. Πιστεύω στην αναγκαιότητά του. Το πρόβλημα είναι ο κ. Μητσοτάκης, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η διαδικασία της εκλογής του προεδρείου είναι δημοκρατική. Δεν υπήρξε αιτιολόγηση και ταυτόχρονα ανοίγει εσωτερικό ζήτημα είναι πολιτικό λάθος. Πολιτικά δεν έπρεπε να γίνει αυτό και μάλιστα αναίτια. Τα ελλείματα που είχαμε στις εκλογές έπρεπε να συζητήσουμε.

Αυτό που είπα είναι ότι η επιλογή είναι επιζήμια. Ήλπιζα ότι θα την αναιρέσει. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι η ενότητα. Θα την υποστηρίζω μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Κασσελάκης επέλεξε τον Νίκο Παππά – Όλο το παρασκήνιο ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Με 17 «υπέρ», 12 «κατά» και 4 «λευκά» νέος πρόεδρος της Κ.Ο. ο Νίκος Παππάς – Τι ψήφισαν οι βουλευτές

Κύκλοι Κασσελάκη: «Έχει την πλειοψηφία στη βάση, ας τον προκαλέσουν οι 87» – Βέβαιη η πρόταση μομφής

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο από την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ – Ζητήθηκε μέχρι και διακοπή

Κασσελάκης σε βουλευτές: «Όποιος μας στερήσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διαπράξει μέγιστο δημοκρατικό αδίκημα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter