Φαίη Μπακογιώργου: Ώρα απολογίας για τη μητέρα, την αδελφή και σπιτονοικοκυρά

Ενώπιον της 15ης ανακρίτριας βρίσκονται οι τρείς γυναίκες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοκοικυρά της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων και διακοπή κύησης. Παράλληλα, αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστούν η όχι.

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Ο πατέρας της Φαίης ήταν ο πρώτος που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης αλλά κι εκείνος που πίστεψε πως η κόρη του δολοφονήθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε αυτό το σημείο τυλιγμένη μέσα σε μια κουβέρτα.

Διαβάστε επίσης: Ερωτηματικά για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου (Video)

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε ισχαιμικό επεισόδιο. Ο πατέρας της υποστήριζε ότι η κόρη του είχε δολοφονηθεί και είχε υποβάλει μήνυση. Η ταυτοποίησή της έγινε με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση στις 23/11, από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο στη δολοφονία της 23χρονης. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής υπηκοότητας, 42 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργάτης της σπιτονοκοικυράς και ενδεχομένως ο άνθρωπος που, με ένα μαύρο τζιπ, μετέφερε τη σορό της 23χρονης. Ο 42χρονος μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

«Την έβλεπα με σπασμένο χέρι. Μου έλεγε ότι είχε πέσει από τις σκάλες ή έπεσε».

Η Φαίη κακοποιήθηκε βάναυσα. Οι μώλωπες στα πόδια και τα χέρια μαρτυρούν όλα τα βασανιστήρια που ζούσε. Βασανιστήρια που πιστοποιούν και οι διαδοχικές νοσηλείες της καθώς τη χρονιά που έχασε τη ζωή της η 23χρονη Φαίη.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θαμμένη» επί ένα χρόνο η υπόθεση – Η μήνυση και η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

Είχε νοσηλευτεί 4 φορές και συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Αύγουστο του ’21, εκεί όπου η 23χρονη πληροφορήθηκε από τους γιατρούς πως ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες