Εύβοια: Νεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Κατέληξε χθες το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια.

Ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Οι γονείς του τον εντόπισαν την Κυριακή κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι τους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή του στην ζέστη και τον ήλιο, χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημερά, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ο άτυχος 23χρονος διεκομίσθη εκεί, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Οι γονείς του συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για Έκθεση σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου 23χρονου.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter