Ευθύ ερώτημα Σπίρτζη στη Βουλή για τον αστυνομικό – προαγωγό: «Είναι μέλος της ΝΔ;»

Ευθύ ερώτημα Σπίρτζη στη Βουλή για τον αστυνομικό – προαγωγό: «Είναι μέλος της ΝΔ;»

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αμέσως μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ρώτησε ευθέως από το βήμα της Ολομέλειας πότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα και αν είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που καταγγέλλεται ότι βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη, καθώς υποψίες προκαλεί η απροθυμία δημοσίευσης των στοιχείων του από την ΕΛ.ΑΣ.

«Ζητάμε δημόσια μερικές εξηγήσεις από την κυβέρνηση» είπε εισαγωγικά ο Χρήστος Σπίρτζης και διατύπωσε τα εξής ερωτήματα: «Πρώτον, πότε ακριβώς τέθηκε σε δημοσιότητα;». Επ΄ αυτού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως -σύμφωνα με καταγγελία που έχει στα χέρια του- στις 26 Μαρτίου του 2021 βγήκε φύλλο πορείας για τον αστυνομικό, γεγονός που αμφισβητεί όσα ισχυρίζονται κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ.

«Δεύτερον», συνέχισε, «είναι μέλος της ΝΔ; Και το ρωτάμε διότι οφείλει και η ΕΛ.ΑΣ και η ΝΔ και η κυβέρνηση να μας πει για τις ολιγωρίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, απαντώντας συγκεκριμένα σε αυτές τις καταγγελίες».

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κανένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου ή της Κ.Ο. της ΝΔ δεν έχει απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα που τέθηκαν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter