Ευρωεκλογές 2024: Η Κομισιόν καλεί την Τέιλορ Σουίφτ για να ψηφίσουν οι νέοι

Ευρωεκλογές 2024: Η Κομισιόν καλεί την Τέιλορ Σουίφτ για να ψηφίσουν οι νέοι

Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς απεύθυνε έμμεση έκκληση προς την Αμερικανίδα σταρ, Τέιλορ Σουίφτ,  αλλά και προς άλλους καλλιτέχνες να προτρέψουν τους νέους Ευρωπαίους να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.

«Κανείς δεν μπορεί να κινητοποιήσει τη νεολαία καλύτερα από τους ίδιους τους νέους», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής.

Σύμφωνα με το Vote.org η τραγουδίστρια πέρυσι ενθάρρυνε τους 272 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις ΗΠΑ και, μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν πάνω από 35.000 νέες εγγραφές.

Τον Μάιο του 2024, η Τέιλορ Σουίφτ, πρόκειται να ταξιδέψει στην Ευρώπη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, με μια συναυλία στο Παρίσι στις 9 Μαΐου – «Ημέρα της Ευρώπης», παρατήρησε ο Μ. Σχοινάς και πρόσθεσε:

«Ελπίζω πραγματικά ότι θα κάνουμε το ίδιο για τους νέους Ευρωπαίους, ελπίζω πραγματικά ότι κάποιος στην ομάδα των μέσων ενημέρωσής της παρακολουθεί αυτό το συνέδριο και θα της μεταφέρει το αίτημά μας».

Διαβάστε επίσης:

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι το πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter