Εξώδικο Κασσελάκη σε ΠΓ και ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες – Υπογράφει ως πρόεδρος

Εξώδικο Κασσελάκη σε ΠΓ και ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες – Υπογράφει ως πρόεδρος

Εξώδικο απεστάλη στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη, στον απόηχο της δημοσίευσης στοιχείων από τη δήλωση Πόθεν Έσχες που προσκόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης απέστειλε το εξώδικο «ατομικά και με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δήλωση.

Σημειώνεται ότι στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε στοιχεία από τη δήλωση Πόθεν Έσχες, κάνοντας λόγο για «γκρίζες ζώνες», αλλά και για διαφορές σε σχέση με την αντίστοιχη δήλωση που είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές του 2024, ενώ αφήνει αιχμές και για την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Διαβάστε επίσης: Παραίτηση Σβίγκου ζητά ο Στ. Κασσελάκης μετά τη διαρροή στοιχείων του Πόθεν Έσχες

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για «σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητά μου ατομικά και ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές», αναφέρει επίσης στην εξώδικη δήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Μαίνεται ο ανταρτοπόλεμος στη «γαλάζια» πολυκατοικία – Νέα καρφιά στην κυβέρνηση από βουλευτές της ΝΔ

Hera: Ξεκίνησε το ταξίδι προς τον αστεροειδή Δίμορφο – Ποια η σπουδαία αποστολή του διαστημικού σκάφους (Video)

Σκέτο… κομφούζιο στον ΣΥΡΙΖΑ – Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δρόμο προς τις κάλπες

Λίβανος: Επεκτείνονται στις παράκτιες περιοχές οι ισραηλινές επιθέσεις – Η Κίνα θα διαθέσει ιατρική βοήθεια

Καιρός: «30άρια» με συννεφιά την Τρίτη – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Χρειαζόμαστε περισσότερους Γερουλάνους

Μαζεύτηκαν πολλά, Βασίλη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter