Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η Θεοδώρα Τζάκρη από τη Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Βασικό αντικείμενο είναι το κείμενο απόφασης ενόψει της κεντρικής επιτροπής του Σαββάτου και τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου.

Στο επίκεντρο φαίνεται πως θα βρεθεί και το έγγραφο – οδηγία προς νομαρχιακές και οργανώσεις μελών, το οποίο απεστάλη πριν από λίγες ημέρες, από μέλος του οργανωτικού γραφείου το οποίο η πλευρά Κασσελάκη φωτογράφισε ως προσπάθεια αυτολόγοκρισίας, με αποτέλεσμα χθες στην κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου, να υπάρξουν διαφωνίες. Πρόκειται για έγγραφο το οποίο αναφέρεται στο περιεχόμενο των κοινοποιήσεών των μελών στα social media, το οποίο θα πρέπει «να συνάδει με τις επίσημες κομματικές ανακοινώσεις και να πληρούν τις προϋποθέσεις σεβασμού στον δημόσιο διάλογο».

Σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε η Θεοδώρα Τζάκρη από τη συνεδρίαση γιατί υπήρξε διαφωνία με το μέλος της τριμελούς Επιτροπής της ΚΟΕΣ Παναγιώτα Μπελώνη που της είπε ότι ψεύδεται σε συζήτηση που αφορούσε οργανωτικά ζητήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Παναγιώτα Αράπη-Μπελώνη φέρεται να κατηγόρησε την Θεοδώρα Τζάκρη πως μετέφερε διαστρεβλωμένη εικόνα και ότι ψεύδεται σχετικά με όσα ανέφερε για όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της παραπομπής του Ευάγγελου Αντώναρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από αίτημα του Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή εκφράσεις όπως «χουντικές αντιλήψεις» που σε τουιτ ασκούσε κριτική για εσωτερικό έγγραφο του Οργανωτικού που σύστηνε χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης

Συναυλία για τα Τέμπη: Η διαφωνία και η απάντηση του Συλλόγου – Τι λένε οι δύο πλευρές (Video)

Συναυλία για Τέμπη: «Αυτά ισχύουν για Καλλιμάρμαρο και υπουργείο Πολιτισμού» – Η ανάρτηση της αντιπροέδρου του Συλλόγου Αρχαιολόγων

Τάνια Τσανακλίδου στο documentonews.gr για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία»

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πήρε θέση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – «Έχω δώσει τον λόγο μου, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό» – Τι είπε για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»