Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών – Οι κλήσεις σε δημοσιογράφο που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών – Οι κλήσεις σε δημοσιογράφο που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Στη δημοσιότητα έρχονται έγγραφα-ντοκουμέντα που «καίουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έκανε σε εκπομπή κατηγορώντας το Μάνο Δασκαλάκη για εμπλοκή του στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιριγκου ή κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο φαίνεται να βρίσκεται πίσω από κλήση που έγινε στη δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού κατά την οποία μία αλλοιωμένη φωνή «χαρακτηρίζει» ουσιαστικά τον Μάνο Δασκαλάκη ως ύποπτο για τους θανάτους των τριών παιδιών του. Τα εν λόγω έγγραφα δημοσιεύει το eReportaz.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του αριθμού που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, το πρωί της 25ης Μαρτίου υπάρχουν δύο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου. Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Στην κλήση η 33χρονη κατηγορούμενη προσποιήθηκε, με αλλοίωση φωνής, ότι είναι η μητέρα της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, όπως γράφει το ίδιο μέσο.

Η ώρα που έγιναν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με όσα έχει αναφέρει η δημοσιογράφος που τις κατέγραψε και επισημαίνει πως η μέχρι πρότινος «άγνωστη γυναίκα» τηλεφώνησε ενώ βρισκόταν στα γραφεία της εκπομπής, ενώ τα τηλεφωνήματα έγιναν πέντε μέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε γιατί πέθανε η Τζωρτζίνα. Μένει με καινούργια κοπέλα στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μένει και με άλλο άτομο η κυρία αυτή. Ο Μάνος πάει και μένουν όλοι μαζί δηλαδή. Μένουν άλλα δύο άτομα εκεί, φίλοι. Εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια, γι’ αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα».

«Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε τους ίδιους και θα δείτε τις αντιδράσεις τους», πρόσθεσε.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αξιολογούνται ήδη ως πολύ σοβαρά από τις Αρχές καθώς ερευνητές της υπόθεσης κάνουν λόγο για «έμμεση ομολογία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter