Εχει χιούμορ ο Βορίδης;

Εχει χιούμορ ο Βορίδης;

Εκανε, λέει, χιούμορ ο Βορίδης παραφράζοντας το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή υπό τα χάχανα πολλών βουλευτών του κόμματος του Μητσοτάκη που, όπως φαίνεται, γουστάρουν πολύ τα «σαρδάμ» όταν γίνονται επίτηδες για να μειώσουν τον όποιο πολιτικό τους αντίπαλο.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Πλεύρης χαρακτηρίζοντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «χειροκροτητή», νομίζοντας ότι έτσι τον εκδικείται επειδή αποκάλεσε «χειροκροτητές νομοσχεδίων» τους βουλευτές της ΝΔ. Βέβαια, έτσι, ο ηρωικός στα… βίντεο Πλεύρης κατέδειξε το δίκιο του Κασσελάκη, καθώς οι κυβερνητικοί βουλευτές που σιωπούν για τα πάντα, από τα πραξικοπήματα στις ανεξάρτητες αρχές μέχρι τα λόγια του αέρα που αποκαλούνται «στήριξη» στους πληγέντες, άρχισαν αμέσως τα χειροκροτήματα!

Κάπως έτσι πορεύονται οι ραβδούχοι του Μητσοτάκη, με πλακούλες και χιούμορ επιπέδου προβληματικών προσωπικοτήτων που αντί να ξεδιπλώσουν τα πολιτικά τους επιχειρήματα, κινούνται μεταξύ ύβρεων και «αστείων» μήπως και δεν αντιληφθούμε τι βιολί παίζουν.

Αλλά και μάτια έχουμε και βλέπουμε και αυτιά και ακούμε. Εχουμε δει λοιπόν ότι το σύνθημα το έδωσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης που ερωτώμενος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε μία πολιτική φράση, θεωρώντας «πολιτικό» να δηλώσει ότι «απέναντί του έχει το κενό».

Είναι γνωστό βέβαια ότι ο πολιτικός ναρκισσισμός υποχρεώνει τους εκπροσώπους του να κοιτάζονται διαρκώς στον καθρέφτη, αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξηγήσει το πολιτικό έλλειμμα του Μητσοτάκη και της ΝΔ, την ανοχή τους στο ακροδεξιό… χιούμορ, το ότι κρύβονται πίσω από φράσεις πολιτικού νηπιαγωγείου.

Αυτό που τους ωθεί να καταφεύγουν σε τέτοιες χυδαιότητες, πέρα από την ανάγκη να καλύψουν ο ένας τον άλλο, είναι η κοινή τους ανάγκη να κρύψουν τις αντιδημοκρατικές τους μεθοδεύσεις, μέχρι τουλάχιστον να νιώσουν ότι έφτασε η στιγμή να μη λογοδοτούν και επισήμως σε κανέναν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter