Έχασε την αστική του ευγένεια ο Τσακαλώτος: Πολίτης του την «έπεσε» για τις έδρες της Νέας Αριστεράς (Video)

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν την ώρα που έπινε ένα ποτό στην Πρέβεζα όπου βρίσκεται, μια πολίτης τον πλησίασε και τον ρώτησε πότε θα παραδώσουν τις έδρες πίσω στον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας έτσι την αντίδρασή του.

Στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να την υποδέχεται με χαμόγελο καθώς εκείνη του μιλά πρόσχαρα στην αρχή, το οποίο όμως «σβήνει» γρήγορα, όταν τον ρωτά «πότε θα παραδώσετε την έδρα». «Σιγά-σιγά» της απαντά εμφανώς ενοχλημένος ο βουλευτής. «Πόσο σιγά-σιγά; Αργείτε πολύ», σχολιάζει εκείνη για να λάβει την απάντηση «ΟΚ, ΟΚ».

«ΟΚ τι; Έχετε αστική αυτοπεποίθηση βέβαια εσείς, οπότε αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε».

Δε φωνάζω, λέει η ίδια όταν της επισημαίνει ο συνδαιτημόνας του βουλευτή, όμως στη συνέχεια έρχεται κοντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και έχοντας το χέρι της στον ώμο του του ζητά «να μας εξηγήσετε κάτι για τα μερίσματα και για τα διπλά…»

Στο σημείο εκείνο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος και λέει κάτι που δεν ακούγεται καθαρά στο βίντεο.

Σε δεύτερο βίντεο πάντως που ανέβασε ο ίδιος λογαριασμός εμφανίζεται η ίδια γυναίκα να χτυπάει στην πλάτη τον βουλευτή, αλλά και έναν ακόμη από την παρέα του, λέγοντας «ο Στουρνάρας, ο Στουρνάρας».

Η κάτοχος λογαριασμού στο twitter με το όνομα Μαρία Παντούλα, σε ανάρτησή της πριν το περιστατικό, ρωτούσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους τι να ρωτήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για τον οποίο είχε μάθει ότι κάθεται στο διπλανό μπαρ. «Θέλει κανείς να πάω να του πω κάτι;», ρώτησε με κάποιον να της λέει να του ζητήσει να επιστρέψει την έδρα πίσω.