Έξαλλος ο Τραμπ με το συντηρητικό «Fox News» που ανακοίνωσε συνέντευξη με την Καμάλα Χάρις

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη Δευτέρα το Fox News σε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι το συντηρητικό δίκτυο «έχει γίνει αδύναμο και μαλακό απέναντι στους Δημοκρατικούς», μετά την ανακοίνωση του δικτύου ότι θα πάρει συνέντευξη από την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Ο Τραμπ ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο παρουσιαστής του Fox News Μπρετ Μπέιερ, ο οποίος θα πάρει συνέντευξη από τη Χάρις την Τετάρτη, είναι πολύ μαλακός απέναντι στην αριστερά. Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο εκπρόσωπος της Χάρις, ο Ίαν Σαμς, «ουσιαστικά κατέχει το [Fox]» και έριξε βολές σε διάφορες προσωπικότητες του Fox News, συμπεριλαμβανομένου του Νιλ Καβούτο.

«Η Καμάλα Χάρις επέλεξε σοφά τον Μπρετ Μπέιερ, του FoxNews, για να δώσει μια  συνέντευξη που έχει ανάγκη, επειδή θεωρείται «Fair & Balanced», αν και συχνά είναι πολύ μαλακός με εκείνους που ανήκουν στην αριστερό “κοκτέιλ κύκλωμα”», αναφέρει σε μια από τις αναρτήσεις του ο Τραμπ.

Πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε να τη δει να δίνει συνέντευξη σε «έναν πιο σκληρό δημοσιογράφο».

Σε μια άλλη -μεταξύ των πολλών αναρτήσεων- ο Τραμπ έγραψε ότι το Fox «έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του» και επιτέθηκε σε μια σειρά παρουσιαστών, ενώ παράλληλα διαπόμπευσε τους Δημοκρατικούς που βγαίνουν στο Fox.

Το Fox News δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε στο Fox την Κυριακή για μια συνέντευξη με τη Maria Bartiromo, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι δεν θα ξαναπάει στο κανάλι «επειδή όλα αυτά κατά μέσο όρο καταλήγουν στο ΤΙΠΟΤΑ».

«Το FoxNews έχει χάσει εντελώς τον δρόμο του!» έγραψε.

Παρά την κριτική του, ο Τραμπ πηγαίνει τακτικά στο Fox News. Τον περασμένο μήνα, έδωσε συνέντευξη στο Fox & Friends και αυτή την εβδομάδα θα συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα που διοργανώνει το Fox News, όπου θα απαντήσει σε ερωτήσεις ενός ακροατηρίου που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Η Λεπέν αρνείται τις κατηγορίες για τη κατάχρηση κοινοτικών κονδυλίων

Ιράν: Επανεμφανίστηκε ο Ισμαήλ Καανί μετά τις φήμες για κατασκοπεία (Video)

Η Βόρεια Κορέα ανατίναξε τμήματα του οδικού της δικτύου – Προειδοποιητικά πυρά από τη Σεούλ

Αψηφά τις ΗΠΑ ο Νετανιάχου: «Αντίποινα στο Ιράν βάσει των ισραηλινών συμφερόντων»