«Εξαφάνισε» τη μετωπική Μητσοτάκη – Σαμαρά ο Άδωνης: «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες» (Video)

Δεν είδε επίθεση Μητσοτάκη στον Σαμαρά ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία «δεν έχει εσωκομματικό ζήτημα». 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός το πρωί της Τρίτης κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν την Τετάρτη στην Βουλή δια στόματος του πρωθυπουργού, ο οποίος επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά. Αντί απάντησης όμως είπε ότι «χθες ο Μητσοτάκης στη Βουλή ήταν από τις καλύτερές του εμφανίσεις ever» και συνέχισε μιλώντας για το πλαίσιο που έθεσε ο πρωθυπουργός, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Νίκο Παππά, τον Αλέξη Χαρίτση αλλά και το προσφυγικό…

Οι δημοσιογράφοι επανάφεραν ωστόσο την ερώτηση, με τον Άδωνη Γεωργιάδη τελικά να απαντά ότι «Δεν έκανε αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά ο Μητσοτάκης», ενώ την ώρα που μιλούσε είχε ένα χαμόγελο. «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες» συμπλήρωσε. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον υπουργό εάν «λάθος το εξέλαβε ως αναφορά ο Αντώνης Σαμαράς» τότε ο ίδιος είπε ότι «απάντησαν κάποιοι κύκλοι Σαμαρά, τώρα δεν ξέρω τι κύκλοι είναι αυτοί».

«Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω δηλώσεις πρώην πρωθυπουργού…» είπε παράλληλα ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο ίδιος, θέλοντας να κλείσει το θέμα και να βγει από τη δύσκολη θέση είπε ότι: «Αν με ρωτάτε, έχει πραγματικό ζήτημα η ΝΔ; Δεν έχει. Γιατί παραπολιτικά δεν μπορώ να σχολιάσω».

Από το 03:00 το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης

«Ιερές» επενδύσεις σε νυχτερινά κέντρα: Στο μικροσκόπιο κληρικοί για υπεξαίρεση 3 εκατ. ευρώ από το ταμείο της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας

Κίμωλος: Μετέφεραν με ιδιωτικό σκάφος πυροσβέστες από τη Μήλο για να σβήσουν τη φωτιά

Ηγουμενίτσα: Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό – Διαρροή καυσίμων, διεκόπη η κυκλοφορία

Βαθαίνει το ρήγμα Μητσοτάκη – Σαμαρά: Από την αιχμή μέσω Βουλής στα «καρφιά» για τα εθνικά θέματα

Η Τουρκία βομβάρδισε θέσεις του PKK – «Επιχειρήσεις κατά 32 στόχων σε Ιράκ και Συρία»

Ξανά με… λάθη και παραλείψεις πάει σε δίκη η Greek mafia – Ηχηρά ονόματα μένουν εντός κάδρου με πρόταση εισαγγελέα

Εκλογές ΗΠΑ: Οριακή η διαφορά Τραμπ – Χάρις – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση της Wall Street Journal