Εβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός (3-1 τον Παναιτωλικό)

Εβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός (3-1 τον Παναιτωλικό)

O Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό στην 12η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «ερυθρολεύκων» για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…

Η ομάδα του Μαρτίνεθ δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους κι έδειξαν ότι τους επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Την χαλαρότητα των γηπεδούχων προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο ουραγός Παναιτωλικός που αιφνιδίασε τον αντίπαλο του και προηγήθηκε στο 12′ με τον Χατζηθεοδωρίδη μετά από μια έξοχη αντεπίθεση.

Το γκολ αφύπνισε τους «ερυθρόλευκους» που άρχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και παράλληλα να παίζουν πιο γρήγορα στην επίθεση. Ετσι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν έστω και με αρκετή δόση τύχης. Στο 18’ ο Εσε έκανε το σουτ, ο Οικονόμου έβαλε το πόδι του άλλαξε πορεία στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο (1-1). Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά στο 40’ έφτασε στην ανατροπή με καταπληκτικό σουτ του Φορτούνη (2-1). Αυτό ήταν το 5ο γκολ (έχει και 4 ασίστ) του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα…

Το ματς συνεχίστηκε στο β’ μέρος στο ίδιο αργό τέμπο χωρίς φάσεις κι ένταση από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό νωχελικό, κάτι που ανάγκασε τον Μαρτίνεθ να προχωρήσει σε αλλαγές. Τελικά στο 70ο λεπτό από σέντρα του Μασούρα ο Ελ Κααμπί που είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο ματς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Εσε, Μπιανκόν, Χουάνπι, Καμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι, Ντόη, Μπιανκόν (75’ Ιμπόρα), Εσε, Καμαρά, Φορτούνης (85’ Καρβάλιο), Μπιέλ (68’ Ποντένσε), Μασούρας (75’ Μπρνιτς), Γιόβετιτς (68’ Ελ Κααμπί).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (80’ Μαυρίας), Πέρες (76’ Μπαλτασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Μπελεβώνης), Χουάνπι, Βοΐλης (46’ Πέδρο), Φ. Ντουάρτε (76’ Ντίας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter