Εβάν Φουρνιέ: Γιατί πήρε το Νο 94 στον Ολυμπιακό

Εβάν Φουρνιέ: Γιατί πήρε το Νο 94 στον Ολυμπιακό

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο και την Πέμπτη παρουσιάστηκε και επίσημα από τους ερυθρόλευκους.

Ο Γάλλος ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, έχοντας τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στο πλευρό του.

Μεταξύ άλλων, φωτογραφήθηκε κρατώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας, επιλέγοντας μάλιστα το Νο94. Σε αυτή την ιστορία… ενεπλάκη ο Μουσταφά Φαλ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού και συμπαίκτης του Φουρνιέ στην εθνική ομάδα των «Τρικολόρ» δεν ήθελε να παραχωρήσει στον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ το Νο10, όπως αποκάλυψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

«Ο Μουσταφά δεν χρειαζόταν να με πείσει γιατί ήδη με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός. Τον ρωτούσα κυρίως για λεπτομέρειες όπως “πώς ταξιδεύουμε”. Δεν υπήρχε λόγος ο Φαλ να με πείσει να έρθω στον Ολυμπιακό. Το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι φοράει το 10 και όταν τον ρώτησα δεν μου το έδινε».

Πρόκειται για έναν αριθμό που συνόδευε τον Φουρνιέ στο μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του στο NBA αλλά και την εθνική Γαλλίας

Διαβάστε σχετικά: Εβάν Φουρνιέ: Το deal με τον Ολυμπιακό και το «προφητικό» tweet από το 2022 – Οι πιθανές αποχωρήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter