Eurovision 2022: Απόψε o πρώτος ημιτελικός με την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together»

Eurovision 2022: Απόψε o πρώτος ημιτελικός με την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together»

Στο Τορίνο όπου θα διεξαχθεί ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision από τις 10 -14 Μαϊου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φίλων της διοργάνωσης.

Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Pala Olimpico, η ΕΡΤ θα μεταδώσει απόψε στις 22:00, τον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2022, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στη 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together».

Πρόκειται για μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά» με την Ελλάδα και το «Die Together» να έχουν αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και τα στοιχήματα. Η χώρα μας βρίσκεται στη 2η θέση με εύκολη πρόκριση στον τελικό, βάση των στοιχημάτων.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό:

Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter