Europa League: Ήττα 1-0 από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τον Ολυμπιακό

Europa League: Ήττα 1-0 από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τον Ολυμπιακό

Μετά από κακή εμφάνιση ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στο Βέλγιο από την αδιάφορη βαθμολογικά Αντβέρπ στην αυλαία των ομίλων του Europa League και μετά την ισοπαλία 1-1 της Αϊντραχτ στην Πόλη επί της Φενέρ (42′ Μπερίσα – 29′ Σον), τερμάτισε δεύτερος πίσω από την γερμανική ομάδα.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα (14.00, 13/12) ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μπει στην κλήρωση του έξτρα γύρου της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στους «16» με υποψηφιους αντιπάλους έναν απο τις οκτω ομάδες που υποβιβάστηκαν από το Champions League (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Πόρτο Αταλάντα, Ντόρτμουντ, Λειψία, Ζενίτ, Σέριφ). Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου 2022 με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο στη ρεβάνς.

Στο σημερινό ματς οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καλά στο γήπεδο, είχαν πολλά κενά αμυντικά και αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ μόλις στο 7′ από τον Μπαλικισά. Οι Βέλγοι που έψαχναν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο έχασαν στη συνέχεια δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ο Βατσλίκ έσωσε το 2-0. Η αντίδραση των “ερυθρόλευκων” ήταν αναιμική και αρκέστηκε σε 3-4 σουτ εκτός περιοχής…

Στο β’ μέρος ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στο ματς τους Μασούρα, Α. Καμαρά και Ελ Αραμπί σε μία προσπάθεια να γυρίσει το ματς. Ομως ο Ολυμπιακός, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αντίθετα οι Βέλγοι ήταν εκείνοι που απειλούσαν με δεύτερο γκολ αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό Βατσλίκ που έσωσε αρκετές φορές την εστία του.

Ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τικίνιο.

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολεΐλ (58′ Ενχελς), Ντε Λετ (58′ Κουϊρίνεν), Ντουομό, Γκέρκενς, Βερστρέτε, Μπαλικισά (88′ Γιουσούφ), Μπένσον (73′ Σαμάτα), Έγκεσταϊν (73′ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (66′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπουχαλάκης (46′ Α. Καμαρά), Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Λόπες (46′ Μασούρας), Ονιεκούρου (60′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Ελ Αραμπί).

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter