Europa League: Ισχνό προβάδισμα για Παναθηναϊκό, νίκησε 2-1 τη Μπότεφ (Videos)

Europa League: Ισχνό προβάδισμα για Παναθηναϊκό, νίκησε 2-1 τη Μπότεφ (Videos)

Ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Μπότεφ για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa προηγήθηκε με 2-0, αλλά στην συνέχεια έκανε ολέθρια λάθη και η ομάδα από τη Βουλγαρία μείωσε σε 2-1, οπότε η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στη πρώτη φάση που δημιούργησαν. Στο 8’ από βαθιά μπαλιά του Μλαντένοβιτς από τη μεσαία γραμμή, ο Γερεμέγιεφ βρέθηκε σε θέση βολής στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε σωστά για το 1-0 του τριφυλλιού. Ο Σουηδός φορ στο 13’, μετά από σέντρα του Μαντσίνι, δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ στο 17’ η Μπότεφ πάτησε περιοχή. Ο Νουατσούκου έκανε ωραία επέλαση από τα αριστερά, προσπέρασε τον Αράο, όμως ο Ντραγκόφσκι σταμάτησε με επέμβαση το γύρισμα του.

Στο 43’ ο Τζούρισιτς κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπακασέτας.Στο δεύτερο 45λεπτο οι πράσινοι έκαναν παιδικά λάθη στην άμυνα και στο 70’ ο Κόροσετς μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ. Οι πράσινοι είχαν και δοκάρι με τον Τζούρισιτς στο 77’.

Ο Ντ. Φούξμαν (Ισραήλ) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαντσίνι, Ετο, Περέρα.

 

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (89′ Ίνγκασον), Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα (74′ Μακσίμοβιτς), Μπακασέτας, Μαντσίνι (74′ Λημνιός), Τζούριτσιτς (89′ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ (78′ Σπόραρ).

Μπότεφ: Ιγκόνεν, Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης, Περέρα (70′ Καραμπέλιοφ), Ετό (63′ Κόροσετς), Ακέρε (80′ Ντιαμπατέ), Ενουατσούκου, Ποπόφ (80′ Ουκάκι), Ούτζα (70′ Σέκουλιτς).

**Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε και ο Τετέ! Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του Τριφυλλιού.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2024: Αυτές είναι οι σχολές με τα υψηλότερα μόρια – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

Βίντεο ντοκουμέντο – Μπάζωσαν νύχτα το σημείο που έθαψαν τα αιγοπρόβατα ζωντανά λόγω πανώλης

Ο καύσωνας του Ιουλίου μεγαλύτερος σε διάρκεια στην Ελλάδα από το 1980 – Οι 15 περιοχές που βρέθηκαν στο «κόκκινο»

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter