Euroleague: Το σκέφτεται για Ερυθρό Aστέρα ο Πετρούσεφ – «Γιατί όχι;»

Euroleague: Το σκέφτεται για Ερυθρό Aστέρα ο Πετρούσεφ – «Γιατί όχι;»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα (όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αποκλεισμό από την Euroleague.

Ο Πετρούσεφ δήλωσε πως δεν θα είχε αντίρρηση να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα και τη νέα χρονιά, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 από τους “ερυθρόλευκους” του Πειραιά. Ο Σέρβος ψηλός τόνισε σε δηλώσεις του στη Meridian Sport ότι ελπίζει να μείνει στην ομάδα, δείχνοντας θετική διάθεση για το ενδεχόμενο.

«Ελπίζω να είμαι ακόμη εδώ, γιατί όχι;» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η διατήρηση του βασικού κορμού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, ο Πετρούσεφ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη διαιτησία στον αποκλεισμό της ομάδας του από την Euroleague, μετά την ήττα από την Μπάγερν (97-93). Στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα κρίσιμο φάουλ εις βάρος του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ λέγοντας: «Δεν θέλω να πω πολλά γιατί θα τιμωρηθώ, αλλά αυτό το φάουλ… Καλύτερα να μη μιλήσω».

Κλείνοντας, σημείωσε πως η ομάδα θα μάθει από αυτή την εμπειρία και θα επιστρέψει πιο δυνατή.

Διαβάστε επίσης:

Ο πόλεμος των δασμών – Οι ΗΠΑ απειλούν την Κίνα με 245%


Κίνα: Εγκαινιάζει την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στα 625 μέτρα (Video)


Κύρτσος: Ο ρόλος της γαλάζιας οικογενειοκρατίας στη διάλυση του σιδηροδρόμου (Video)



Ισραήλ: Καμία ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα – «Ομαδικό τάφο» καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Ετικέτες

Documento Newsletter