Euroleague: Μαζί μπαίνουν στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» οι αιώνιοι – Πού θα δείτε τα ματς

Euroleague: Μαζί μπαίνουν στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» οι αιώνιοι – Πού θα δείτε τα ματς

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν 2024-25 στη Euroleague ξεκινά απόψε το βράδυ. Μάλιστα, οι δύο ελληνικές ομάδες μπαίνουν στη μάχη με διαφορά 15 λεπτών, απέναντι στις Αρμάνι Μιλάνο και Παρί. Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές την Παρασκευή.

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

Στις 21:15, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε κόντρα στη Ζαλγκίρις και να προσπεράσει οριστικά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρμπαχτσε. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports 4.

«Δεν μας αρέσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό είναι το καθεστώς κι αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε. Ως προπονητές πρέπει να σκεφτούμε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας. Το Μιλάνο είναι μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πολύ ταλέντο. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και πολύ σημαντικοί από την αρχή της χρονιάς, βέβαια περιμένουμε και τον κόσμο να μας βοηθήσει τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο τις νίκες από τις καλές εμφανίσεις», δήλωσε για το ματς με την ιταλική ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να τα κερδίσει όλα, μία ομάδα του Ολυμπιακού, που όπως πάντα είναι καλά οργανωμένη από τον κόουτς Μπαρτζώκα με πολύ βάθος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που ξεπερνούν όπως προσπαθούν να κάνουν όλες οι ομάδες της Euroleague», δήλωσε από την πλευρά του ο κόουτς της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα.

Παρί – Παναθηναϊκός

Στις 21:30, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοεμφανιζόμενης στη Euroleague, Παρί. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ξεκινήσει με 2/2 τη φετινή της πορεία στη διοργάνωση και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, απέναντι στην άπειρη μεν, αλλά «επικίνδυνη» επιθετικά γαλλική ομάδα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 5.

«Έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το Παρίσι. Παίζουν πρώτη φορά στην Euroleague, έχουν προοπτικές. Έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξαν καλά με την Αρμάνι. Έχουν τον Τι Τζέι Σορτς που είναι το “κλειδί” της επίθεσής τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι πιστεύω πως το παιχνίδι στο Παρίσι θα είναι δύσκολο για κάθε ομάδα», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης

Κιλιάν Εμπαπέ: «Ύποπτος για βιασμό σε ξενοδοχείο» – Τι αναφέρουν σουηδικά ΜΜΕ

Οι τραγωδίες εκτός γηπέδων: Ο θάνατος του Μπάλντοκ ξύπνησε μνήμες για ποδοσφαιριστές που «έφυγαν» ξαφνικά

Τζορτζ Μπάλντοκ: Γιατί ζητήθηκε επίσπευση των τοξικολογικών του εξετάσεων

Ο Τεντόγλου υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο – Πώς ψηφίζουμε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter