Euroleague: Αυτές είναι οι 18 ομάδες για τη νέα σεζόν – Ποια θα παίξει για πρώτη φορά

Η Euroleague ανακοίνωσε τις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση τη σεζόν 2024-25.

Η νέα προσθήκη είναι η γαλλική Παρί η οποία πήρε το εισιτήριο κατακτώντας το Eurocup. Οι Γάλλοι θα πάρουν τη θέση της Βαλένθια η οποία δεν θα συνεχίσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ και θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Παρούσες θα είναι όλες οι ομάδες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη διοργάνωση, όπως φυσικά οι δύο ελληνικές (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός). Η Ισπανία θα εκπροσωπηθεί από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, το γαλλικό πρωτάθλημα από τη Μονακό, τη Βιλερμπάν και την Παρί, η Ιταλία από τη Βίρτους και την Αρμάνι Μιλάνο, η Γερμανία από τη Μπάγερν Μονάχου και την Άλμπα Βερολίνου, η Τουρκία από την Αναντολού Εφές και τη Φενέρμπαχτσε, η Σερβία από την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, η Λιθουανία από τη Ζαλγκίρις και το Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι 18 ομάδες της Euroleague: Άλμπα Βερολίνου, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ερυθρός Αστέρας, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρί, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια, Ζαλγκίρις

Διαβάστε επίσης:

Νικ Καλάθης: Επίσημη η μεταγραφή στη Μονακό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

Μάριο Χεζόνια: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν τι έγινε με τον Παναθηναϊκό – Πώς εξελίσσεται το σίριαλ

Ετικέτες