Euro 2024: Ζωντανή με ανατροπή η Ουκρανία, 2-1 τη Σλοβακια – Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (Video)

Εντυπωσιακή η Ουκρανία στο β’ ημίχρονο νίκησε 2-1 τη Σλοβακία με ανατροπή, στο Ντίσελντορφ για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Με αέρα από τη μεγάλη νίκη της στην πρεμιέρα επί του Βελγίου, η Σλοβακία κυριάρχησε στο ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στην κάκιστη κυρίως αμυντικά, Ουκρανία. Και αφού στο 10′ και στο 17′ ο Τρούμπιν έσωσε την εστία του σε ευκαιρίες του Σραντζ και του Χάντσκοστο 18′ σε σέντρα του Χαράσλιν ο Σραντζ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Σλοβακία (1-0).

Η Ουκρανία φάνηκε για πρώτη φορά στο ματς σε μια καλη προσπάθεια του Ντόβμπικ στο 28′. Στη συνέχεια ανέβηκε κατακόρυφα, πήρε την πρωτοβουλία και στο 34′ είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Σαπαρένκο, ενώ στο 36′ ο Μούντρικ έχασε το τετ α τετ με τον Ντουμπράβκα, που έσωσε και φάουλ του Ζιντσένκο στο 43′.
Στο β’ μέρος η Ουκρανία κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 54′.

Ο Ζιντσένκο γύρισε την μπάλα δτο πέναλτι και ο Σαπαρένκο ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-1.

Στο 75′ ο Μούντρικ απο πλάγια θέση σημάδεψε το δοκάρι. Ομως στο 80′ από βαθιά μπαλιά του Σαπαρένκο ο Γιάρεμτσουκ έκανε εκπληκτικό κατέβασμα και άμεσο πλασέ στη κίνηση από τη γωνία της μικρής περιοχής έκανε το 1-2 ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο σκορ για τους Ουκρανούς.

Διαιτητής ο Αγγλος Μάικλ Ολιβερ. Κίτρινες: Γιάρεμτσουκ.

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (67′ Σουσλόφ), Κούκτσκα, Ντούντα (60′ Μπένες) Λομπότκα, Σραντζ (86′ Σάουερ), Χάρασλιν (67′ Ομπερτ), Μπόζενικ (60′ Στρέλετς).

Ουκρανία: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο (90′ Ταλιβιέροφ), Σουντάκοβ, Μπράζκο (85′ Μαλινόφσκι),
Γιαρμολένκο (67′ Ζουμπκοφ), Μούντρικ (85′ Σίντορτσουκ), Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ).

Διαβάστε επίσης: 

Απολογούμενος ο Άδωνης για την απόλυση των εργαζομένων του προγράμματος Philos

«Αθώος» ο Μητσοτάκης: «Δεν γνώριζα», λέει, για την αισχροκέρδεια στα φυτοφάρμακα

Ο Σάντσεθ στην Ισπανία μηδενίζει τον ΦΠΑ στο λάδι, ο Μητσοτάκης ρίχνει λάδι στη φωτιά της ακρίβειας

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση μέχρι πριν τις ευρωεκλογές δεν είχε αντιληφθεί τα υπερκέρδη, ενώ τώρα είδε… το φως το αληθινό»

Κύρτσος: Μην περιμένετε σοβαρές διαφοροποιήσεις Καραμανλή-Σαμαρά από τον Μητσοτάκη

Ετικέτες