Euro 2024: Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι Ολλανδίας- Γαλλίας χωρίς τον Εμπαπέ (Video)

Euro 2024: Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι Ολλανδίας- Γαλλίας χωρίς τον Εμπαπέ (Video)
AP Photo/Mathias Schrader

Το ντέρμπι Ολλανδίας – Γαλλίας χωρίς την παρουσία του τραυματία Κίλιαν Εμπαπέ τελείωσε ισόπαλο 0-0 στη Λειψία για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Και μάλιστα η Γαλλία δεν έχει κερδίσει τα 7 τελευταία της παιχνίδια που δεν είχε τον Εμπαπέ στην ενδεκάδα της…

Ντέρμπι με τα όλα του στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν γρήγορο ρυθμό και να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, με τους Γκριεζμάν, Χάκπο, Φρίμπονγκ και Ραμπιό.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και στο 65’ ο Γκριεζμάν έχασε την 2η μεγάλη ευκαιρία του στο ματς ενώ στο 69’ έγινε η μεγάλη φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Σίμονς με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Ντούμφρις που ήταν πλάι στον Μενιάν. Το VAR μετά από δύο λεπτά ακύρωσε το γκολ γιατί θεώρησε ότι ο Ντούμφρις παρεμπόδισε τον Γάλλο γκολκίπερ να πλονζάρει.

Στο τελευταίο 15λεπτό το ματς πήρε πάλι γρήγορο ρυθμό αλλά χωρίς φάσεις έεμινε στο τελικό 0-0.

Ο Αγγλος διαιτητής Αν. Τέιλορ «κιτρίνισε» τον Σούτεν.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμπρούχεν, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε, Σούτεν (71’ Φέρμαν), Σίμονς, Σίμονς (71’ Βαϊνάλντουμ), Ρέιντερς, Φρίμπονγκ (71’ Χερντράουντα) , Ντεπάι (78’ Βέγκχορστ), Χάκπο.

ΓΑΛΛΙΑ: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75’ Κομάν), Τουράμ (75’ Ζιρού), Γκριεζμάν.







Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter