Euro 2024: Ισοφάρισε με… buzzer beater η Σερβία τη Σλοβενία – Δείτε τα γκολ (Videos)

Euro 2024: Ισοφάρισε με… buzzer beater η Σερβία τη Σλοβενία – Δείτε τα γκολ (Videos)

Όλα ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση είναι στον τρίτο όμιλο του Euro 2024 μετά το 1-1 της Σλοβενίας με την Σερβία. Στο ματς «έσπασαν» καρδιές, καθώς το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε κυριολεκτικά στη τελευταία φάση με τον Γιόβιτς να στερεί τη νίκη από τους Σλοβένους στο 95’.

Το ματς στην Allianz Arena είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και από ένα δοκάρι, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Η Σερβία είχε ηττηθεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας 1-0 από την Αγγλία και το σημερινό αποτέλεσμα της δίνει ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να επικρατήσει της Δανίας.

Στο 4’ ο Τσέριν δοκίμασε το πόδι του με τον Ραΐκοβιτς με διπλή επέμβαση να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 8’ ο Σπόραρ τροφοδότησε τον Μλάκαρ, το διαγώνιο σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι ο Σέρβος γκολκίπερ.

Στο 20′ ο Κάρνιτσνικ σέντραρε από δεξιά, όμως ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 27’ απείλησαν για πρώτη φορά οι Σέρβοι. Ο Μλαντένοβιτς σέντραρε, ο Βλάχοβιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ομπλακ.

Στο 38’ η Σλοβενία άγγιξε το γκολ. Ο Έλσνικ με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Ραΐκοβιτς, ενώ στην επαναφορά της μπάλας, ο Σέσκο σε κενή εστία σούταρε πάνω από την εστία.

Στο 42’ ο Ζίβκοβιτς σέντραρε, ο Μίτροβιτς ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε, αλλά ο Ομπλακ είχε βγει και απομάκρυνε την μπάλα με το σώμα του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Σερβία απείλησε και πάλι, όμως ο Μίτροβιτς νικήθηκε από τον Ομπλακ που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ. Στο 58’ ο Σέσκο βρήκε ελεύθερο χώρο, σούταρε και ο Ραϊκοβιτς με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 69’. Η Σλοβενία έφυγε στην κόντρα, η μπάλα κατέληξε στον Ελσνικ που σέντραρε και ο Κάρνοτσνικ με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι Σέρβοι ανέβασαν κι άλλο το ρυθμό του παιχνιδιού τους για να ισοφαρίσουν και στο 72’ είχαν δοκάρι με τον Μίτροβιτς.

Στο 79’ ο Κάρνιτσνικ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ραΐκοβιτς.

Στο 95’ η Σερβία κέρδισε κόρνερ και ο Γιόβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η Σλοβενία έχει πλέον δύο βαθμούς (την 1η αγωνιστική αναδείχθηκε και πάλι ισόπαλη με τη Δανία) και όλα θα κριθούν στον αγώνα της με την Αγγλία.

Ο Ίστβαν Κόβακς από την Ρουμανία έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μλαντένοβιτς, Λούκιτς, Γκατσίνοβιτς, Γιάνζα, Βιπότνικ.

Σλοβενία: Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (78’ Βέρμπιτς), Τσέριν, Μλάκαρ (64’ Στάνκοβιτς), Έλσνικ, Σπόραρ, Σέσκο (78’ Βιπότνικ).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (81’ Μπιρμάντσεβιτς), Ίλιτς, Λούκιτς (64’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46’ Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς (82’ Σάμαρτζιτς), Βλάχοβιτς (64’ Γιόβιτς), Μίτροβιτς.

Το 1-0 της Σλοβενίας με τον Κάρνιτσνικ

Το 1-1 της Σερβίας με τον Γιόβιτς

 

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που μου δίνει κίνητρο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Σπανούλης: «Οι παίκτες μας είναι για σπουδαία πράγματα» – Τι είπε για Αντετοκούνμπο, Σλούκα και το… σουτ του 2008

Μάριο Χεζόνια: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ – Ανακοίνωσε πού θα συνεχίσει

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter