Euro 2024: Η Δανία υποχρέωσε σε 1-1 την Αγγλία (Videos)

Euro 2024: Η Δανία υποχρέωσε σε 1-1 την Αγγλία (Videos)

Η Δανία κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην αναιμική Αγγλία (1-1) στην 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024 στην “Αρένα” της Φρανκφούρτης.

Η Δανία μπήκε πιο καλά στο ματς αλλά η Αγγλία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 18′. Ο Γουόκερ έκλεψε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή κι έκανε το συρτό γύρισμα. Μετά από δυο κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Κέιν που από κοντά με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκολ δεν πτόησε τη Δανία, που έχοντας απέναντι της μια υποτονική Αγγλια, πίεσε πολύ την ομάδα του Σάουθγκεϊτ και στο 35′ κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα δυνατό σουτ του Χιούλμαντ από τα 30 μέτρα, δοκάρι και μέσα (1-1).

Στο β’ μέρος ο Σάουθγκέιτ έριξε στο 54′ τον δημιουργικό Γκάλαχερ για να τονώσει επιθετικά την Αγγλία και στο 55′ βολίδα του Φόντεν βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Σμάιχελ.

Οι Αγγλοι έγιναν πολυ επιθετικοί και πίεσαν για το δεύτερο γκολ αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους. Το ματς πήγε στη δύναμη και ο Σάουθγκεϊτ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή μήπως και αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του.

Στο 72′ ο Σμάιχελ έσωσε το πλασέ του Γουότκινς και στο 73′ ο Πίκφορντ έδιωξε σουτ του Ντάμσγκαρντ. Το ματς πήρε φωτιά, πήγε στη δύναμη με την Δανία να χάνει ευκαιρίες στο 83′ και 84′ με τους Πόουλσεν και Χόιμπιεργκ και τους Αγγλους με άφαντο τον Μπέλιγχαμ να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο Πορτογάλος Ντίας “κιτρίνισε” τους Βέστεργκααρντ, Γκάλαχερ, Μέλε, Νόργκαρντ.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκααρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Κρίστιανσεν (57′ Μπαχ), Χόιμπιεργκ, Χιούλμαντ (83′ Νόργκαρντ), Έρικσεν (83′ Ολσεν), Βιντ (57′ Ντάμσγκαρντ), Χόιλουντ (67′ Πόουλσεν).

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Άρνολντ (54′ Γκάλαχερ), Ράις, Φόντεν (69′ Μπόουεν), Μπέλιγχαμ, Σακά (69′ Εζε), Κέιν (69′ Γουότκινς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter