Euro 2024: Εύκολα η Ολλανδία στους «8», 3-0 τη Ρουμανία (Video)

Euro 2024: Εύκολα η Ολλανδία στους «8», 3-0 τη Ρουμανία (Video)

Πολύ εύκολα η Ολλανδία νίκησε τη Ρουμανία 3-0 στο Μόναχο και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Euro 2024 εκεί που θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Αυστρίας – Τουρκίας που παίζουν αργότερα (22.00).

Η Ρουμανία μπήκε πολύ καλά στο ματς και μάλιστα κυριάρχησε στο πρώτο 15λεπτο με ασφυκτικό πρέσινγκ που μπλόκαρε τους Οράνιε. Μετά το 15λεπτο όμως η Ολλανδία ισορρόπησε και στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 20’ με τρομερό σουτ του Χάκπο (1-0). Το γκολ αποδιοργάνωσε εντελώς τους Ρουμάνους που σχεδόν… χάθηκαν από το ματς και ξαναπάτησαν την ολλανδική περιοχή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Μέχρι τότε η Ολλανδία έκανε πάρτι, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για ένα δεύτερο γκολ, με κορυφαία εκείνη του 44ου λεπτού όταν από μπαλιά του Ντεπάι ο Σίμονς ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι καθυστέρησε υπερβολικά και όταν αποφάσισε να σουτάρει έστειλε τη μπάλα άουτ…

Στο β’ μέρος η Ρουμανία έδειξε από νωρίς ότι θέλει να πιέσει αλλά η Ολλανδία συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες. Στο 52’ ο Νντεπάι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, στο 55’ ο Χάκπο νικήθηκε από τον Νίτσα και στο 58’ κεφαλιά του Φαν Ντάικ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 62’ βολίδα του Χάκπο έδιωξε σε κόρνερ ο Νίτσα, ενώ στο 64’ ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Χάκπο για οφσάιντ του σκόρερ. Στο 73’ νέα ευκαιρία με τον Φέρμαν που πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά.

Στο 80’ με μια λανθασμένη απόφαση ο Τσβάιερ ανέκοψε τον Μιχάιλα που έφευγε μόνος του στην περιοχή της Ολλανδίας κι σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και στο 83’ από εντυπωσιακή προσπάθεια του Χάκπο και ασίστ στον Μάλεν, ο τελευταίος έκανε από κοντά το 2-0 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάλεν και πάλι με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το τελικό 3-0…

Ο Γερμανός Τσβάιερ «κιτρίνισε τους Μ. Μάριν, Ντάμφρις, Στάντσιου.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Νίτσα, Ράτσιου, Ντραγκουσίν, Μπούρκα, Στάντσιου (88′ Ολάριου), Μ. Μαρίν (72’ Αλιμπετς), Χάτζι (72’ Τσικαλντάου), Ρ. Μαρίν, Μαν, Μογκός (35’ Ρακοβιτάν), Ντραγκούς (72’ Μιχάιλα).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμπρούχεν, Φαν Ντάικ, Ακέ (68’ Ντε Βεν), Ντε Φράι, Ντάμφρις, Ράιντερς, Σχάουτεν (68’ Φέρμαν), Χάκπο (85’ Βέργκχοστ), Σίμονς, Μπερχβάιν (46’ Μάλεν), Ντεπάι (90′ Μλπιντ).

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

«Απομονωμένος» από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ο Μητσοτάκης – Εσωκομματικές ανακατατάξεις στη γαλάζια παράταξη

Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Κατέθεσε τη δική του πικρία, ότι «δεν με παίζουν» (Video)

Ανοιχτή σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά πυρά Σαμαρά, «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Μαξίμου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πυρά Σαμαρά και Καραμανλή

Ο Κοτζιάς απαντά στον Σαμαρά: Ο ίδιος υπέγραφε κείμενα που κατονόμαζαν τη γείτονα χώρα νέτα σκέτα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα ηγεσίας ο Κασσελάκης – Δεν αποκλείονται… εκπλήξεις στην Κεντρική Επιτροπή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter