Euro 2024: Δεύτερη νίκη για τη Γερμανία, επικράτησε της Ουγγαρίας 2-0 (Video)

Euro 2024: Δεύτερη νίκη για τη Γερμανία, επικράτησε της Ουγγαρίας 2-0 (Video)
Euro 2024 Γερμανία - Ουγγαρία (AP Photo/Antonio Calanni)

Στο Mercedes-Benz Arena η Γερμανία έκανε το «2 στα 2» στο 1ο όμιλο του Euro επικρατώντας 2-0 της Ουγγαρίας και στην ουσία πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά. Η πρόκριση θα έρθει από σήμερα το βράδυ, αν η Σκωτία δεν νικήσει την Ελβετία.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ωστόσο και ο αντίπαλος τους έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Οι Μαγυάροι επιχείρησαν με τον Σαλάι να αιφνιδιάσουν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς, αλλά ο Νόιερ αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 5’ ο Χάβερτς πάτησε περιοχή, σούταρε, όμως ο Γκουλάτσι μπλόκαρε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Σομποσλάι σέντραρε, ο Μπόλα σούταρε με την μπάλα να βρίσκει το σώμα του Αντριχ και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 11’ ήταν η σειρά των Γερμανών να χάσουν νέα ευκαιρία. Ο Χάβερτς κέρδισε τη μονομαχία με τον Όρμπαν, βγήκε τετ α τετ με τον Γκουλάτσι, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς το πλασέ.

Το σκορ άνοιξε στο 22’. Ο Ορμπαν δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα ο Γκιντογκάν τροφοδότησε τον Μουσιάλα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Το VAR εξέτασε τη φάση για φάουλ στον Ούγγρο αμυντικό, αλλά το γκολ μέτρησε.

Στο 26’ η Ουγγαρία λίγο έλειψε να… απαντήσει. Ο Σομποσλάι εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Νόιερ να αποκρούει με δυσκολία. Στο 29’ ο Κέρκεζ έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, έκανε το γύρισμα στον Σομποσλάι, όμως ο Τα έβαλε το πόδι του και παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 44’ σουτ του Μουσιάλα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σαλάι σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γερμανία πίεζε για το δεύτερο γκολ και στο 55’ ο Γκουλάτσι σταμάτησε τις προσπάθειες των Γκιντογκάν και Κρόος.

Στο 66’ εξαιρετική σέντρα του Σαλάι, ο Βάργκα πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το 2-0 έγινε στο 67’ με εκτελεστή τον Γκοντογάν.

Ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρίντιγκερ, Μίτελστεντ), Βάργκα, Ζόμποθ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Άντριχ (72’ Τσαν), Κρόος, Μουσιάλα (72’ Φούχριχ), Γκιντογκάν (85’ Ουντάβ), Βιρτς (58’ Σανέ), Χάβερτς (58’ Φίλκρουγκ).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ, Μπόλα (76’ Ζολτ Νάγκι), Ανταμ Νάγκι (64’ Κλαϊνχάισλερ), Σέφερ, Κέρκεζ (76’ Ανταμ), Σαλάι (88’ Γκάζνταγκ), Σομποσλάι, Βάργκα (88’ Ζόμποθ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter