Ετοιμάζουν νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλής-Σαμαράς – Τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ετοιμάζουν νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλής-Σαμαράς – Τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σενάρια για νέα κοινή εμφάνιση των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά διακινούνται τις τελευταίες μέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα γίνει εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Οι ημερομηνίες της εκδήλωσης όπως και οι λεπτομέρειες δεν έχουν «κλειδώσει», καθώς οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος θέλουν πρώτα να κλείσουν τον ξένο αξιωματούχο, που θα αποτελέσει ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να είναι ένα από τα ονόματα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο.

Από την εκδήλωση είναι δύσκολο να λείπει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αναμένεται να είναι βασικός ομιλητής. Σημειώνεται, ότι κύκλοι του πρωθυπουργού «ανέφεραν ότι δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμη, ούτε ημερομηνίες». Πρόσκληση θα λάβει και ο Αντώνης Σαμαράς ενώ στην εκδήλωση θα βρίσκεται το «όλον της γαλάζιας παράταξης».

Πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σημειώνεται, ότι πρόσκληση σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να εκφωνήσει ομιλία. Όλα αυτά γίνονται την στιγμή που οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τους Καραμανλή-Σαμαρά είναι πιο ψυχρές από ποτέ, καθώς μετά την κοινή τους ομιλία στο πολεμικό μουσείο (1/7) όπου αποδόμησαν όλες τις στρατηγικές επιλογές του πρωθυπουργού, οι δύο πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας δεν πήγαν ούτε στην 88η ΔΕΘ, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλώντας περαιτέρω απονομιμοποίηση του Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Κομισιόν: Η φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τους νέους Επιτρόπους – Στο Μεταφορών ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Όλα τα ονόματα

Αιχμή Κακλαμάνη για συμβούλους Μητσοτάκη: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό (Video)

Φαραντούρης στο documentonews.gr: Σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος αλλά μόνο με όρους ενότητας

Η Δώρα Χρυσικού στο Documento: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Σοκ στον Βόλο: Χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Διαπέρασε το κρανίο η τρίαινα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter