Ετοιμάζουν lockdown και γυρίζουν νέο βίντεο «Μένουμε σπίτι»;

Ετοιμάζουν lockdown και γυρίζουν νέο βίντεο «Μένουμε σπίτι»;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, γυρίζεται ήδη βίντεο για μια νέα καμπάνια «Μένουμε σπίτι» εν όψει πιθανού lockdown το οποίο παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου, φαίνεται να εφαρμόζεται στις αρχές Ιανουαρίου.

Καθώς οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι αυτό είναι αναπόφευκτο.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου έσπασε το φράγμα των είκοσι χιλιάδων θανάτων από κορονοϊό χωρίς να διαφαίνονται σημάδια υποχώρησης της τάσης.

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης την Τετάρτη στον 102 FM της ΕΡΤ-3 έκανε λόγο για γενικό lockdown στις 3 Ιανουαρίου.

Ταυτόχρονα, ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε πως η χώρα δεν θα ξανακλείσει γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα, αλλά εάν πληρώσει τον λογαριασμό η Ε.Ε. τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Συνεπώς, το ζήτημα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι επιδημιολογικό αλλά οικονομικό. Εάν λυθεί το ζήτημα αυτό στα κορυφαία όργανα της Ένωσης τότε θα βαδίζουμε ολοταχώς προς τα εκεί.

Βέβαια, ένα επίσης ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι εάν θα υπάρξει νέα λίστα Πέτσα ώστε να δικαιολογηθούν εκ νέου οι κυβερνητικές παλινωδίες στην διαχείριση της πανδημίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter