Εθνική Ομάδα: Νίκησε 1-0 στο Βουκουρέστι την Ρουμανία στο πρώτο ματς του Πογέτ στο τιμόνι της

Εθνική Ομάδα: Νίκησε 1-0 στο Βουκουρέστι την Ρουμανία στο πρώτο ματς του Πογέτ στο τιμόνι της

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γ. Πογέτ στο πάγκο της Εθνικής μας, η οποία επικράτησε 1-0 της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι σε φιλικό παιχνίδι.

H «γαλανόλευκη» πίεζε από το ξεκίνημα του ματς και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 4’ με τον Γιακουμάκη να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 8’ σουτ του Ρότα έφυγε άουτ, ενώ στο 10’ μετά το σουτ του Πέλκα ο Νίτα απέκρουσε την μπάλα.

Στο 15’ ο Μαυροπάνος με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε κάτι μεταξύ σουτ και σέντρας και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν την μπάλα από λάθος του Ρότα, ο Μιτρίτσα βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, σούταρε, όμως ήταν άστοχος.

Στο 22’ η Εθνική σκόραρε με τον Γιακουμάκη, ο Ισπανός ρέφερι Ρικάρντο ντε Μπούργκος σε πρώτο χρόνο μέτρησε το γκολ το οποίο ήταν «καθαρό», ωστόσο μετά από ένα λεπτό με υπόδειξη του επόπτη το ακύρωσε! Συμβαίνουν κι αυτά σε ματς χωρίς VAR.

Στο 28’ ο Πέλκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, όμως ήταν άστοχος. Στο ημίωρο ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, αλλά δεν «είδε» δίκτυα.

Η Εθνική συνέχισε να πιέζει και στο 39’ άνοιξε το σκορ. Ο Μάνταλος τροφοδότησε τον Ρότα, αυτός σέντραρε και ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε το φιλικό (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας έριξε το ρυθμό της και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70’ με κεφαλιά του Ρους. Στο 72’ ο Ρους κέρδισε νέα κεφαλιά και ο Βλαχοδήμος αποσόβησε τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση.

O Ρικάρντο ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μάνταλο, Μπακασέτα.

Ρουμανία (Ioρντανέσκου): Νίτα, Ράτιου, Κίρικες, Ρους (88’ Ντραγκουσίν), Καμόρα (75’ Τόσκα), Μάριν, Μπορντεάνου (75’ Μιχάιλα), Μιτρίτσα (62’ Μιτρίτσα), Τσικαλντάου, Μαξίμ (62’ Ιβάν), Γκ. Πούσκας (62’ Τάνας).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης (58’ Δουβίκας), Μάνταλος (81’ Αλεξανδρόπουλος), Λημνιός (58’ Μπακασέτας), Πέλκας (81’ Χατζηγιοβάνης), Γιακουμάκης (72’ Παυλίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter