Εθνική Ανδρών: Αφήνει την Opap Arena και επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εθνική Ανδρών: Αφήνει την Opap Arena και επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο κύβος ερρίφθη. Η Εθνική Ανδρών δεν θα χρησιμοποιεί για έδρα της στα επίσημα παιχνίδια της την Opap Arena και ως γηπεδούχος θα αγωνίζεται και πάλι το «Γ. Καραϊσκάκης». Το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν έδρα της Εθνικής έως το 2017. Στη συνέχεια, λόγω των διοικητικών αλλαγών στην ΕΠΟ, η «γαλανόλευκη» αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ και, όταν λειτούργησε η OPAP Arena, έδρα της Εθνικής έγινε το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η Εθνική αναμένεται να αγωνιστεί στο Φάληρο από το πρώτο παιχνίδι του Nations League με αντίπαλο την Φινλανδία (7/9), παρότι υπάρχει απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι παραχωρεί δωρεάν το γήπεδο του για τα δύο πρώτα ματς της «γαλανόλευκης».

Στη συνεδρίαση της επόμενης Δευτέρας θα αποφασιστεί ότι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ θέση στο οργανόγραμμα των Εθνικών Ομάδων θα έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σ. Σαλπιγγίδης, Β. Τοροσίδης και Δ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Wall Street Journal: «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τακτική μετά την αποχώρηση Μπάιντεν»

Καιρός: Φέρνει μπουρίνια ο πολικός αεροχείμαρρος – Θα έρθει σύντομα νέος καύσωνας; (LIVE)

«Θεέ μου, είναι απλά ένα παιδί» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες εθελοντών γιατρών από την φρίκη της Γάζας

Τέμπη: Νέα έρευνα για τα 11 λεπτά της σιωπής – Η έκθεση-παρωδία της ΕΛΑΣ και το αίτημα της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μίλτος, ο Λευτέρης και τα «άλογα» της ελληνικής αποστολής

Καύσωνες στην Ελλάδα: Η φονική επέλαση του 1987 με 1.300 νεκρούς – Οι καυτοί Ιούληδες που έμειναν στην ιστορία (Photos – Video)

Καμπανάκι Ολλανδού ερευνητή για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα – Είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter