Εσβησαν και τις συνομιλίες για το μπάζωμα – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Εσβησαν και τις συνομιλίες για το μπάζωμα – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville
Νέα αποκάλυψη για τη μονταζιέρα των Τεμπών
* Διέγραψαν κρίσιμες επικοινωνίες από το ειδικό καταγραφικό μηχάνημα του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) και δεν κράτησαν αντίγραφα όπως προβλέπει ο κανονισμός 
* Δεν βρήκε ο ειδικός εφέτης ανακριτής τους διαλόγους-κλειδί μεταξύ της ηγεσίας της πυροσβεστικής και μελών της πολιτικής προστασίας με τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο πεδίο
* Εξαφάνιση-καρμπόν με αυτήν του βιντεοληπτικού υλικού που κατέγραφε την έλευση της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Έρευνα για την πορεία φορτίου χημικών διαλυτών που δημοπρατήθηκε λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία
Έρευνα-σοκ για την πενταετία της ΝΔ – Σύγκριση τιμών 2019-2024:
Έως 300% ακριβότερα τα βασικά προϊόντα,  400% πάνω το ρεύμα, φωτιά καύσιμα – στέγη
Πρόκληση Μητσοτάκη. Γραφείο-πλανητάριο για τον πρωθυπουργό
Γ. Πιτσιλής – ΑΑΔΕ. Πάρτι αναθέσεων για επικοινωνία
Ποδόσφαιρο – μπάσκετ. Ανατομία του διπλού θριάμβου
Παγκόσμια κατακραυγή. Ολοκαύτωμα αμάχων στη Ράφα

Ιωάννης Παύλος Β΄. Ο πάπας του αντικομμουνισμού

Ακρίβεια, Τέμπη και αλαζονεία: Ο ανάλγητος Μητσοτάκης δίνει πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ
Σε πανικό το Μαξίμου. Μπουρλότο η ΝΔ με την ακρίβεια και τη βόρεια Ελλάδα

Νίκος Ανδρουλάκης. Ύστατη προσπάθεια  να διασωθεί

Γιατροί της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία παίδων: 4.000 παιδιά στη λίστα της κυβερνητικής αναλγησίας
Καταγγελία. Το φιάσκο της ΕΛΑΣ με την κόρη του υπουργού

Ιστορίες του Φλου

Ο Βασίλης Σπυρόπουλος των Σπυριδούλα και η Μελίνα Σιδηροπούλου, αδερφή του Παύλου Σιδηρόπουλου μιλούν στην Έμυ Ντούρου για τον θρυλικό ρόκερ με αφορμή τη συναυλία που δίνεται στην Τεχνόπολη για τα 45 χρόνια από την κυκλοφορία του «Φλου».

Σπουδαίοι του πάλκου στη μεγάλη οθόνη. Από τους Forminx και τη Νίνου μέχρι την Παπαγιαννοπούλου και τον Καζαντζίδη, το σινεμά αφηγείται συναρπαστικές ζωές λαϊκών ειδώλων. Γράφει ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Από τα πλέον αναμενόμενα και δημοφιλή φιλμ της χρονιάς είναι το animation «Μυαλά που κουβαλάς 2» της Pixar που έρχονται σε λίγες μέρες (13 Ιουνίου) στις αίθουσες και προβλέπεται να τινάξουν το παγκόσμιο box office στον αέρα. Γράφει ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης.

«Να ανταμωνόμαστε έχοντας την έγνοια του διπλανού μας». Μια συζήτηση του Θανάση Τριαρίδη, συγγραφέα θεατρικών έργων όπως τα «HIV» και «Τηλεφώνημα», με τον Αντώνη Μποσκοΐτη με αφορμή το «Frankenstein 3.R: Δράμα σε 27 σκηνές».

Στο «Καντράν» του ο Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης συστήνει μια λίστα από βιβλία και συγγραφείς που συμβάλλουν, με τον τρόπο τους το καθένα, στην πιο ποιοτική και ανθρώπινη πρόσληψη της καθημερινότητας στην πόλη.

Μεγάλες ταινίες στις αίθουσες καθώς έχουμε ταυτόχρονη έξοδο του νέου φιλμ του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες καλοσύνης» και της επικής «Furiosa: A Mad Max Saga» του Τζορτζ Μίλερ. Η κριτική είναι του Κωνσταντίνου Καϊμάκη.

Όταν το θέατρο προσφέρει λύτρωση σε κρατούμενους. Η Ειρήνη Δρίβα βρέθηκε στις φυλακές για την παράσταση «Τάιμ άουτ» της θεατρικής ομάδας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού και καταγράφει τις εντυπώσεις της.

Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων Μανώλης Πιμπλής μιλά στην Έμυ Ντούρου για το «πείραμα» ενός νέου αποκεντρωμένου θεσμού που πέτυχε.

Την οδύσσεια για την ανακάλυψη του χαμένου Ναού της Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο εξιστόρησε η ελβετική ταινία που βραβεύτηκε στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ. Στο κείμενο η Κατερίνα Αγγελιδάκη.

Με αφορμή τη συναυλία του Θοδωρή Κοτονιά στις 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη ο Αντώνης Μποσκοΐτης θυμάται μια παλιότερη ηχογράφηση για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ «Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές ροκ».

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση: Αγκομαχά να κρατηθεί στο 30% η ΝΔ-«Κλειδωμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση

Θρίλερ στα Λιόσια: Πτώμα βρέθηκε απανθρακωμένο – Εξετάζεται αν τον δολοφόνησε ο γιος του

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Κασσελάκη στη Ρόδο: «Δημοσιογράφος σε διατεταγμένη υπηρεσία – Η ΝΔ αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ»

Κοινές ασκήσεις της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με την αεροπορία του Ισραήλ που βομβαρδίζει τη Γάζα! (Photos)

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Το πρόστιμο των 400.000 ευρώ θα πληρωθεί – «Σκοπίμως αόριστη η δήλωση Μαρινάκη»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter