«Εσφαξε» τον πολυπράγμονα Αδωνη Γεωργιάδη το σχόλιο των «Νέων»

«Εσφαξε» τον πολυπράγμονα Αδωνη Γεωργιάδη το σχόλιο των «Νέων»
Ο Αδωνης Γεωργιάδης στην Πεντέλη (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI)

Τρολάρισμα στον Αδωνη Γεωργιάδη κάνει ο «μικροπολιτικός» της εφημερίδας «Τα Νέα».

Σε ένα σχόλιο με τίτλο «Ο Αδωνις “έκοβε” πρόσωπα», περιγράφει την… πολυπραγμοσύνη του υπουργού Υγείας, που «εμφανίζεται εσχάτως και σε έναν παράλληλο ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου. Σε όλα τα θέματα είναι εκεί για να αναλάβει δράση».

Μετά την πρόσφατη τεράστια πυρκαγιάς της Βορειανατολικής Αττικής ο κ. Γεωργιάδης «ανέλαβε την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών αλλά και των διαμαρτυριών που σημειώθηκαν κατά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη» στην Πεντέλη.

Η εφημερίδα σημειώνει δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη για τα ακαθάριστα και την πλατφόρμα που δηλώνονται, φτάνει στο καλύτερο, το οποίο έχουμε σχολιάσει και στο documentonews.

Σημειώνει ότι «για τους διαμαρτυρόμενους πολίτες δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται για πραγματικούς κατοίκους της περιοχής γιατί αυτός εκλέγεται εκεί και τους ξέρει».

Και καταλήγει με ειρωνεία: «”Ηταν διάφορες αποχρώσεις της Αριστεράς”, ανέφερε, φαντάζομαι έπειτα από σχετική φυσιογνωμική μελέτη».

Ο Αδωνης Γεωργιάδης μπορεί να πει οτιδήποτε για να προωθήσει την ατζέντα του. Εκανε καριέρα ως τηλεπωλητής άλλωστε. Αν η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί του, τόσο χειρότερο για την αλήθεια.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter