Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Τρεις συλλήψεις

Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Τρεις συλλήψεις

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ναυπηγοεπισκευαστική επιχείρηση στο Πέραμα. Τρεις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν» με εγκαύματα στην προσπάθεια να σβήσουν πυρκαγιά που ξέσπασε στο κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη διάρκεια εργασιών.

Οι τρεις τραυματίες ηλικίας 33, 42 και 60 ετών πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος, ενώ συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, ο τεχνικός ασφαλείας εργασιών και ο χειριστής εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 70/90 (ΦΕΚ 31Α) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες».

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη για τα επαναλαμβανόμενα εργατικά ατυχήματα. Σημείωσαν ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεσπάσει 3 πυρκαγιές σε επισκευαζόμενα πλοία, ενώ ένας εργαζόμενος έχασε μέρος του ενός δακτύλου σε εργατικό ατύχημα, σύμφωνα με τον 902.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Μεταμεσονύκτιο παρασκήνιο ενόψει της Πολιτικής Γραμματείας – Σε διαρκή συνεννόηση οι «87»

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι – Τα δεδομένα για την Αττική, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

Οταν το μαύρο χρήμα συνδέθηκε με τα ταμεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Από την επιταγή Αλαφούζου ως την ομολογία Τσουκάτου και τα σκάνδαλα Siemens και Novartis

Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι διαλυμένος, γέρικος σωρός και αυτή αξιολύπητη» – Ύβρεις κατά Μπάιντεν και Κάμαλα ενώ παίζει γκολφ (Video)

Εκλογές στη Βρετανία: Αλλαγή σελίδας, επιστρέφουν οι Εργατικοί – Η ώρα του exit poll, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Ελλάδα – Αίγυπτος: Με το βλέμμα στον ημιτελικό – Πού θα δείτε το ματς (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter