Εποχικοί πυροσβέστες κατά Κικίλια: «Που είναι οι εξοπλισμοί, που διαφήμιζε από τον Φεβρουάριο;»

Εποχικοί πυροσβέστες κατά Κικίλια: «Που είναι οι εξοπλισμοί, που διαφήμιζε από τον Φεβρουάριο;»

Το «νέο δόγμα» του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας καυτηριάζουν με ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους οι Εποχικοί Πυροσβέστες.

Μεγάλο είναι το μέτωπο στο χωρίο Κίτσι, όπου οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους, όπως αποτυπώνει και το βίντεο που κοινοποίησαν. «Που είναι άραγε οι εξοπλισμοί του Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ» που διαφήμιζε ο Υπουργός από τον Φεβρουάριο;» αναρωτιούνται άνθρωποι με εμπειρία χρόνων στην πυρόσβεση.

Οι εποχικοί εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ στον Β. Κικίλια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιους πολίτες που προς τιμήν τους έχουν πάρει τις μάνικες και σβήνουν την πυρκαγιά. Αυτούς τους πολίτες χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας, με σορτσάκια και χωρίς μπλούζες αύριο ο Υπουργός κύριος Κικίλιας θα τους βαφτίσει εθελοντές και θα τους ευχαριστεί! Για να μην σας κοροϊδεύουν αυτή η εικόνα είναι όλη η αλήθεια για το νέο δόγμα που διαφημίζουν όπου σταθούν»

Την ίδια στιγμή τα 3.620 κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα παραμένουν. Καμία απολύτως πρόληψη δεν υπήρξε από την πλευρά της Πολιτείας, ενώ στο κενό έπεσα οι ανεφάρμοστες οδηγίες για την πυροπροστασία που εξέδωσε ο Θ. Σκυλακάκης. «Η πλήρης ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενισχύσει την Πυροσβεστική, σε συνδυασμό με τις σημερινές καιρικές συνθήκες, συνθέτει ακριβώς το ίδιο σκηνικό με την περσινή χρονιά. Δεν έχουμε ούτε πυροφυλάκια, ούτε ενισχύσεις στην Δασική Υπηρεσία. Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος είμαστε» δηλώνει στο documentonews.gr στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δείτε επίσης: Μεγάλη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου: Μηνύματα από το 112 – Μπήκαν σε σπίτια οι φλόγες (Video)

Υπόθεση Λύτρα: Αίτημα Σοφού να προφυλακιστεί – «Δεν έχει σταλεί απειλητικό μήνυμα», λέει ο δικηγόρος του (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδικητική απόλυση καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας – Τι απαντούν στο documentonews από την Κουμουνδούρου

Μία ακόμα δικογραφία στη Βουλή για το μπάζωμα των Τεμπών – Μητσοτάκης κι άλλοι 7 στο κάδρο

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Διεκόπη εκ νέου η δίκη για τις φονικές πλημμύρες «Ιανός» λόγω ζέστης – Δεν είχε κλιματισμό η αίθουσα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter