Εποχικοί Πυροσβέστες για τη φωτιά στην Κορινθία: «Δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones – 4.000 τα κενά στο Σώμα»

«Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας ότι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας». Με αυτά τα λόγια οι οι Εποχικοί πυροσβέστες γκρεμίζουν το περιβόητο νέο κυβερνητικό δόγμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Με ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει μια αποκαρδιωτική φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία που έφτασε μέχρι τη θάλασσα στη Λυγιά, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «εν μέσω πολέμου, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου ο Υπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα διώξει Πυροσβέστες και 2 μέρες εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με το θηρίο γνωρίζοντας την τύχη μας». 

Παράλληλα ζητούν συγγνώμη από τους πολίτες. «Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι Πυροσβέστες, δεν πήραν Πυροσβέστες, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. 4.000 τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα»

Αναλυτικά η ανάρτηση τους:

«Στέρεψαν οι λέξεις.

Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους τους πολίτες. Φωνάζαμε δεν έχουμε Πυροσβέστες και αυτοί αγόραζαν drones. Και σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και είπε ο κ. Κικίλιας οτι σε 30 μέρες δεν θα μας ανανεώσουν τις συμβάσεις μας.

Εν μέσω πολέμου, εν μεσω αντιπυρικής περιόδου ο Υπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα διωξει Πυροσβέστες και 2 μέρες εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με το θηρίο γνωρίζοντας την τύχη μας.

Σας ζητάμε συγνώμη για την καταστροφή αυτή αλλά είμαστε λίγοι. Δεν φτάνουν οι Πυροσβέστες, δεν πήραν Πυροσβέστες, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. 4.000 τα κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η φωτογραφία απο τη… θάλασσα στη Λυγια Κορινθίας.»

Διαβάστε επίσης

Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εκκενώνονται τα Σοφιανά, άνοιξε η Αθηνών – Πατρών (Videos)

Φρίκη για το ελληνικό Αμπού Γκράιμπ – Αυτό είναι το «τυφλό» δωμάτιο του αμαρτωλού ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

«Περιορισμένη» χερσαία εισβολή ανακοίνωσε το Ισραήλ – Eκρήξεις στη Βηρυτό, βομβάρδισαν καταυλισμούς προσφύγων στα σύνορα με τη Γάζα (Photos-Video)

Κυβερνητική «επίθεση αγάπης» στη «γαλάζια» ΚΟ – Υπουργικά «μασάζ» και τραπεζώματα για να εξευμενίσει τους «αντάρτες»

Μενδώνη, ελιά και Κώτσο βασιλιά

Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ

Σαλµάς έξω, Αυγενάκης µέσα;