Επιβεβαιώθηκε η παραμονή Πιστιόλη στην Γαλατασαράι

Την παραμονή του Ανδρέα Πιστιόλη στον πάγκο της Γαλατασαράι επιβεβαίωσε ο Τζένεραλ Μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ. Σε δηλώσεις του ο, Τουργκάι υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης για τη δουλειά του Έλληνα κόουτς, στο σύντομο διάστημα που είναι στην ομάδα.

Ο Πιστιόλης ήταν ο επί χρόνια βοηθός προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Μάρτιο αποχώρησε από την ρωσική ομάδα για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής της Γαλατασαράι. Ο 43χρονος Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την θητεία του στην ομάδα με 11 συνεχόμενες νίκες, ενώ την οδήγησε και στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος όπου αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές Αναντολού με σκορ 3-2.

Οι δηλώσεις του Τούρκου παράγοντα:

«Ο Ανδρέας Πιστιόλης ήταν ένα ρίσκο που πήραμε, καθώς δεν είχε τόσο μεγάλη εμπειρία στο παρελθόν. Με τον συγκεκριμένο είχαμε συνεργαστεί στην Μπάνβιτ και εμπιστεύομαι απόλυτα τις ιδέες του. Είχε μεγάλη επιθυμία να γίνει πρώτος προπονητής και πιστεύω ότι θα ανέβει γρήγορα τα σκαλιά και θα γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης». και πρόσθεσε: «Θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν και θα χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Έχει δημιουργήσει έναν πολύ καλό δεσμό με τους φιλάθλους. Δεν είναι κάτι που είμαστε συνηθισμένοι και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας».